Openingsconcert WAK week door Slagwerkgroep “Oefening en Uitspanning” en Blokfluitensemble Goirle

ingevoerd op 27-05-2015

Op zondag 31 mei openen  de Slagwerkgroep van de Koninklijke Harmonie “Oefening en Uitspanning” en het Blokfluitensemble Goirle de WAK week met een gezamenlijk concert in Cultureel Centrum Jan van Besouw. Het unieke concert begint om 10.30 uur en de toegang is gratis.

 

De Slagwerkgroep van de Harmonie heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld, met name op het gebied van melodisch slagwerk. De veelzijdigheid van de muzikanten en hun instrumenten is de afgelopen jaren onder leiding van instructeur Wil Veeke verder gegroeid. De optredens van de Slagwerkgroep, zowel gezamenlijk als met het Harmonieorkest, worden door de bezoekers in toenemende mate gewaardeerd.

 

Blokfluit ensemble Goirle is al jaren actief en onderdeel van Factorium Tilburg. In het ensemble worden verschillende fluiten bespeeld: Sopranino, Sopraan, Alt, Tenor en Bas. Onder leiding van Rosalyn de Groot wordt wekelijks gerepeteerd op verschillende fluiten: Sopranino, Sopraan, Alt, Tenor en Bas. De muziek die ten gehore wordt gebracht varieert van oude muziek en klassieke stukken tot moderne muziek, jazz en Iers. De passie voor muziek is in de groep een gedeelde factor.

 

harmonie1 harmonie1
harmonie2 harmonie2