G.S.B.W. Nieuws

ingevoerd op 27-05-2015

Stem GSBW naar 10.000 euro!

Vrijwilligers van GSBW zetten zich momenteel hard in om €10.000 te winnen voor GSBW.

Met dit bedrag kunnen weer leuke initiatieven voor de jeugd bekostigd worden. Steun GSBW in deze strijd en stem op https://clubcompetitie.nuon.nl/ op GSBW!!!

Ga naar de facebookpagina van GSBW en deel deze link zo veel mogelijk met je vrienden zodat GSBW kans maakt op 10.000 euro!

https://clubcompetitie.nuon.nl/nuonclubcompetitiehttps://clubcompetitie.nuon.nl/nuonclubcompetitie

 

Dames gezocht voor 2e team.

Gsbw zoekt nog een aantal jonge dames om een 2e damesteam te kunnen opstellen voor het nieuwe seizoen.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Rianne Gommer tel. 06 11 601040.

 

Regiofinales schooltoernooi bij GSBW goed verlopen

Meisjes Schrijverke groep 5/6 door naar districtsfinale

Afgelopen woensdag 20 mei werden op het sportpark van GSBW de regiofinales gehouden van het schoolvoetbal. De weersgoden waren de organisatoren en de deelnemers gunstig gezing, want het was een prachtige dag om te voetballen. En dat gebeurde dus ook volop.

Vanaf de klok van half twee gingen de wedstrijdjes van start, De GSBW –organnisatie kreeg ’s morgens om half elf van de KNVB te horen dat de KNVB een team was vergeten aan te melden voor het toernooi. De school ’t Molenven stond al gepakt en gezakt klaar om te vertrekken maar hadden van de KNVB geen plaats en toernooi schema ontvangen. In paniek werd de GSBW organisatie gebeld en die zorgde ervoor dat binnen 5 minuten de school alsnog mee kon doen aan de regiofinale.

 

Jongens                                    Meisjes

1. Duinsprong                            1. Oranje Nassau

2. Koolhoven                              2. ’t Schrijverke

3. Floris Radewijnsz.                  3. ’t Kompas

4. Oranje Nassau                       4. ’t Molenven

5. de Schalm                              5. Juliana

6. de Regenboog

7. Willem van Oranje

 

De eerste 2 scholen van deze finale, zowel bij de jongens als de meisjes,  hebben zich geplaatst voor de districtsfinales op woensdag 3 juni a.s.

 

Langs deze weg willen wij alle vrijwiliigers, scheidsrechters, begeleiders etc. nog bedanken voor het welslagen van dit toernooi.

 

GSBW D1 handhaaft zich in 1e klasse!

Afgelopen zaterdag speelde GSBW D1 een beslissingsduel om in de 1e klasse te blijven. Tegenstander was EBOH D1 uit Dordrecht. Het was een erg spannend duel met kansen voor beide ploegen. De wedstrijd eindigde in 0-0. Er moest echter een beslissing vallen dus werden er penalty’s genomen. Gelukkig was GSBW hierin de betere en won het deze spannende reeks! Door deze zege speelt GSBW D1 ook volgend seizoen in de 1e klasse.

 

Zin in voetbal?

Dan bent U bij GSBW aan het goede adres. Voetbal is de mooiste sport die er is en bij GSBW vindt U alle ingrediënten om daar met volle teugen van te kunnen genieten. De vereniging hanteert het POP-principe, Plezier, Ontwikkeling en Prestatie en dan ook precies in die volgorde.

Vanaf 4 jaar kan men al bij GSBW terecht. Tweewekelijks op zaterdag morgen wordt voor de 4- en 5-jarigen een zogeheten kabouteruurtje gehouden. Op speelse wijze wordt aan deze jonge kinderen de eerste beginselen van het voetballen bij gebracht. Voor meer informatie over het kaboutervoetbal kunt U terecht bij Ingrid van Loon (013-534 02 74). Email: ingridvloon@home.nl.

Voor de wat oudere jeugd, zowel jongens als meisjes, wordt er elke zaterdag een competitiewedstrijd afgewerkt. Alle jeugdteams worden begeleid door bekwame jeugdleiders en – trainers. Onze jeugdcoördinatoren Leendert(technische), Jo (algemene), de leeftijdcoördinatoren en de jeugdcommissie zorgen voor de juiste technische en tactische aansturingen binnen de jeugdafdeling.

Sinds enkele jaren beschikt de vereniging ook over een G-afdeling. We zijn begonnen met 1 jeugdteam en ondertussen nemen nu al 3 teams aan de competitie deel.

Teams waarin kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap toch lekker kunnen ballen.

Naast het voetbal organiseert de vereniging allerlei nevenactiviteiten die er voor zorgen dat er een gezellige sfeer binnen de vereniging ontstaat. Zo gaan we met de jeugd op kamp, hebben we elk jaar een speciale zaterdag met ouder-kind-voetbal en een BBQ. Verder streeft de activiteitencommissie er naar om regelmatig een leuke activiteit op vrijdagavond te organiseren. Deelname is natuurlijk geheel vrijblijvend.

De vereniging is ook enorm trots op het grote internationale jeugdtoernooi dat al bijna 20 jaar georganiseerd wordt: de GSBW Eastercup. Een toernooi voor B, C en D-junioren met Pasen, waarin 80 tot 90% van de teams uit het buitenland komt.

Ook organiseert de vereniging al ruim 30 jaar het Henk Elands schoolminipuptoernooi voor de groepen1 t/m 4 van de Goirlese basisscholen.

Heeft U interesse of wilt U meer weten over de vereniging neemt dan een kijkje op onze website: www.gsbw.nl.  U kunt daar dan ook de juiste personen voor uw evt. vragen vinden, mocht U die niet kunnen vinden, dan kunt u altijd met uw vragen bij onze voorzitter Harrie de Wit (013-5346977) terecht.

gsbw gsbw
Nuon Nuon
De Meisjes van de Oranje Nassauschool uit Geldermalsen werden regiokampioen De Meisjes van de Oranje Nassauschool uit Geldermalsen werden regiokampioen
GSBW zet belangrijke eerste stap voor lijfsbehoud in de reserve 2e klasse (7-3) GSBW zet belangrijke eerste stap voor lijfsbehoud in de reserve 2e klasse (7-3)
GSBW2-2 GSBW2-2
GSBW2-3 GSBW2-3