LTC Goirle

ingevoerd op 27-05-2015

Heren 1 de laatste loodjes!

Dit weekend is er niet getennist voor de competitie, maar ik ben jullie nog een wedstrijdverslag schuldig van Heren 1 op zaterdag van vorige week. Hoewel het team last had van blessures, Martijn heeft nog last van zijn knie en Remco had last van zijn kuit, is er toch een manier gevonden om met 5-1 te winnen, en meteen de fitheid van Marnick te testen.  Zoals eerder vermeld, had Marnick dit seizoen veel pech door helemaal aan het begin van de competitive zijn hand te breken. Na 7 weken rust werd besloten Marnick in te zetten voor de eerste single. Een verliespunt werd ingecalculeerd, maar toch was er wel degelijk winst, want Marnick won de eerste set. Dit biedt dus zeer goede vooruitzichten. Toch werd er verstandig samen besloten na de eerste set op te geven om zo de hand niet meteen teveel te overbelasten. Alle andere partijen worden overtuigend gewonnen, waardoor heren 1 nu in een zeer goede positie verkeerd om komende zaterdag het kampioenschap binnen te slepen. We hopen op veel supporters voor onze heren 1 aankomende zaterdag bij LTC Goirle!

 

Afsluiting competitie

Zaterdag 30 mei is alweer het laatste weekend van de voorjaarscompetitie. Het ziet er naar uit dat diverse teams, waaronder ons 1ste heren team in de eredivisie, de competitie gaan afsluiten als kampioenen. Een uitstekende reden om een feestje te bouwen. Ook wanneer je geen kampioen wordt of je niet eens op zaterdag competitie speelt ben je natuurlijk van harte welkom om gezellig een drankje te komen drinken. We hopen dat jullie eerst naar de mooie wedstrijden komen kijken, en daarna nog gezellig blijven hangen voor de super toffe feestavond!  Tot zaterdag 30 mei! 

 

Invitatie Snipperdagtoernooi 2015 ”de Muur”

Op zaterdag 4 juli a.s. organiseert LTC een snipperdagtoernooi van dames en heren. En je hoeft er waarschijnlijk niet eens een snipperdag voor op te nemen. Tussen 12 en 17 uur speel je diverse wedstrijden met wisselende partners en daarna kun je nog deelnemen aan de volledig georganiseerde bbq. Tevens mag je iemand van buiten de club inviteren, dus ook nog eens een ideale kans om onze club te promoten. Voor meer info kun je kijken op: http://muurvantilburg.ltcgoirle.nl/

 

Ook in het Goirles Belang?

Wil jij met jouw team ook een keer in het Goirles Belang? Stuur dan een mailtje naar redactie@ltcgoirle.nl dan zorgen wij ervoor dat jouw team in het GB in het zonnetje wordt gezet. Deze oproep geldt natuurlijk ook voor (de ouders van) onze jeugdleden!!!

 

Schrijver/schrijfster gezocht!

Wij zijn hard op zoek naar actieve LTC-leden die, niet alleen in het Goirles Belang maar ook voor andere communicatiekanalen zoals social media, stukjes willen schrijven over LTC-activiteiten, LTC-leden, LTC-sponsoren, en eigenlijk over alles wat interessant is voor de leden van LTC. Vind jij het leuk om te schrijven en heb je een half uurtje per week tijd en zin om een vrijwillige bijdrage te leveren aan onze mooie club, meld je dan aan via redactie@ltcgoirle.nl

 

Agenda

Interne Huiscompetitie Dubbels: maandag 6 april 2015 -  vrijdag 4 juli 2014  

Berkendorp 2015: Vrijdag 05 Juni 2015 - Zondag 14 Juni 2015 16:00 - 17:00

Junior / Senior Toernooi: Zondag 28 Juni 2015 11:00 - 17:00  

Snipperdagtoernooi: Zaterdag 04 Juli 2015 12:00

Mooie rentree Marnick! Mooie rentree Marnick!
Eindelijk foto’s van heren 1 in actie Eindelijk foto’s van heren 1 in actie
Martijn na een mooie overwinning Martijn na een mooie overwinning
Mooie dames doen het altijd goed in het GB! Mooie dames doen het altijd goed in het GB!