LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 27-05-2015

Schoolhockeytoernooi 2de editie

Wie het nog niet wist….afgelopen woensdag was het de tweede editie van het schoolhockeytoernooi bij MHC Goirle. Wederom een grandioos evenement. Ruim 750 kinderen hebben kennis gemaakt met hockey. Bijna alle scholen uit Goirle en Riel waren vertegenwoordigd, ROC studenten van Sport en beweging begeleidden de wedstrijden ,  een aantal vrijwilligers van MHC Goirle zorgde voor de organisatie in, rond het veld en achter de bar.

We startten de middag met een toernooi voor kinderen uit de groepen 3, 4 en 5.  Aansluitend speelden de groepen 6,7 en 8 een aantal wedstrijden. Uiteraard werden de winnaars van iedere leeftijdscategorie beloond met een winnaarstrofee.

 

Mochten kinderen zo enthousiast zijn geworden dan is er de mogelijkheid om twee proeftrainingen bij MHC Goirle te volgen. Dit seizoen heeft nog twee speeldata, te weten op zaterdag 30 mei en op zaterdag 6 juni. Waardoor je dus nog net die twee keren mee kan doen. De proeftrainingen zijn zonder verplichting om lid te worden. Wel even van te voren aanmelden. Zie voor verdere informatie onze website www.mhcgoirle.nl

 

Wil je foto’s zien van het schoolhockeytoernooi, kijk dan op Facebook en ook op onze site.

Wij kijken in ieder geval terug op een mooie dag en hopen jullie volgend jaar weer allemaal terug te zien!

 

Kent u deze nog? Foto’s uit het grijze verleden….

Om alvast in de stemming te komen van ons jubileumfeest worden er de komende tijd `foto´s uit de oude doos` geplaatst in het kader van het 35 jarig jubileum. Heeft u een leuke oude foto met een mooi verhaal over MHC Goirle (vooral uit de beginjaren), neem dan contact op via redactie@mhcgoirle.nl. De leukste inzending krijgt een leuke prijs !

De eerste inzendingen zijn al binnen !  

Deze publicatie werden ingestuurd door Boris Groenhout. Het betreft hier de elftalfoto van Heren 2 uit het seizoen 1989-1990.

 

TRAINERS EN COACHES GEZOCHT MHC GOIRLE

Het seizoen 2014-2015 is nog in volle gang, maar achter de schermen wordt al druk gewerkt aan komend seizoen. Gezien het groot aantal teams zijn we op zoek naar leden en niet-leden die graag training willen geven of een meer begeleidende of coördinerende rol zouden willen vervullen tijdens trainingen en/of wedstrijden.

Training geven is niet alleen leuk om te doen, het is ook nog eens erg leerzaam!

Je hoeft het uiteraard niet alleen te doen. We begeleiden onze (nieuwe) train(st)ers in het geven van training. Zo hebben we het Hockeyplan waarin inhoudelijk staat beschreven welke oefeningen je kunt geven, zodat je stapsgewijs door het jaar heen alle technieken en taktieken voorbij ziet komen. Dit vormt zo een mooie leidraad voor je trainingen, toegespitst op het niveau dat je traint. Daarnaast organiseert de commissie Hockeyplan trainer- en coachavonden waarin onder andere praktische handvatten worden aangereikt voor het geven van trainingen.

 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die graag wat extra’s willen doen voor de club en bij willen dragen aan de ontwikkeling van onze spe(e)l(st)ers. Voor trainers en coaches hebben we een onkostenvergoedingsysteem. Dit systeem is afhankelijk van je ervaring en leeftijd.

 

Ook ouders kunnen een belangrijke rol spelen binnen trainingen en wedstrijden. Vooral tijdens trainingen en wedstrijden van de Jongste Jeugd hebben we een aantal ouders nodig die een coördinerende rol op zich willen nemen of als begeleider aanwezig kunnen zijn voor onze jongste trainers.

 

Wil je wel training geven maar ben je niet elke week beschikbaar? We kunnen je altijd indelen naast een jeugdtrainer die samen met jou de training gaat geven. Ben je er een keer niet, dan gaat de training toch gewoon door.

 

Geïnteresseerd en wil je jezelf graag opgeven? Dat kan via het aanmeldformulier op de MHC Goirle site.

MHC 35 jaar_optie6 MHC 35 jaar_optie6
schoolhockey 2015 schoolhockey 2015
Heren 2 seizoen 89-90 Heren 2 seizoen 89-90
trainers gezocht ! V2c trainers gezocht ! V2c