V.O.A.B.

ingevoerd op 27-05-2015

William van Overbeek nieuwe hoofdtrainer VOAB

De nieuwe hoofdtrainer van VOAB begint officieel op 2 augustus 2015 aan het nieuwe voetbalseizoen. Hij woont in Den Bosch waar hij in 1975 is geboren. Na het behalen van zijn mavo-diploma, volgde hij een opleiding aan de detailhandelsschool. Aanvankelijk had hij het plan om een sportwinkel te beginnen maar het werd het toeleveringsbedrijf voor woninginrichting Schadebo. Vervolgens ging hij aan de slag  in het tegelzettersbedrijf van zijn vader, waar hij samen met zijn broer werkt. Zijn voetbalcarrière begon bij Wilhelmina in den Bosch, waar hij op zijn 15e jaar debuteerde in de hoofdmacht. Op zijn 16e jaar verkaste hij naar de bvo RKC, maar hij twee seizoenen in de A1 speelde en nog twee jaar in de beloften van RKC.

Hij vertoefde één jaar in België bij KFC Nijlen. Verder bij Wilhelmina, Rossum en FC Engelen. Bij Wilhelmina speelde hij zeven jaar in het eerste elftal. Als gevolg van blessures was zijn actieve voetbaltijd voorbij. Hij begon bij Wilhelmina als trainer van de D-pupillen. Dat was het begin van zijn trainerscarrière want hij was daarna zes jaar jeugdtrainer bij FC Den Bosch. Na drie seizoenen als assistent-trainer bij Ajax werd hij de hoofdtrainer van de FC Engelen. Vervolgens heeft hij Wilhelmina vier seizoenen gecoacht. De volgende club was BMC waar hij ook vier jaar coach was. Toen kwam in het seizoen 2013-2014 HVCH op zijn pad. Die club komt uit in de eerste klasse Zuid 1. HVCH eindigde dit seizoen op de 6e plaats, dat is dezelfde plaats die VOAB innam in de tweede klasse E.

Ambitieniveau

In het nieuwe voetbalseizoen wordt hij de hoofdtrainer van VOAB. William:  “VOAB is een mooie club, goed georganiseerd en met jeugd op niveau. Dat spreekt mij erg aan en ik wil er dan ook graag aan meewerken om het ambitieniveau van VOAB, dat is promoveren naar de eerste klasse, waar te maken. VOAB heeft een prima selectie”

William van Overbeek heeft het diploma “UEFA A / Trainer-Coach I Senioren. Dit diploma geeft de bevoegdheid om als trainer/coach op te treden in het gehele amateurvoetbal of de beloften competitie betaald voetbal en/of als assistent-trainer in het betaalde voetbal. William is ook docent bij de KNVB.

 

Van de voorzitter

Het voetbalseizoen 2014-2015 is bijna ten einde. Er zijn nog enkele activiteiten zoals het seniorentoernooi. Er hebben zich ruim 300 mensen gemeld voor de afsluitende barbecue aanstaande zondag. Verder zijn er nog een keepersacademie en het Mozes D-kamp op Sparrenhof. VOAB 2 en VOAB 3 strijden noch om promotie naar de reserve-eersteklasse. Daarover leest u elders op deze pagina meer.

We kunnen terugblikken op een zeer geslaagd seizoen dankzij de sportiviteit van de spelers en speelsters, dankzij de ouders en alle leiders trainers en begeleiders. Het bestuur en de diverse commissies hebben hieraan bijgedragen door hun voorbereidend werk. Alle vrijwilligers steek ik een pluim op de hoed in dankbaarheid voor de door hen verrichte werkzaamheden. Het is aan hen te danken dat ruim 1100 leden van onze vereniging een sport, actief of passief, kunnen beoefenen.

Verder wil ik alle kampioenen nog eens van harte feliciteren.

Wij zijn een gezonde vereniging en we gaan ons voorbereiden voor een nieuw seizoen. Ik heb eerder de ambitie uitgesproken over het eerste elftal, dat naar mijn mening in staat moet zijn om te promoveren naar de eerste klasse. Het afgelopen voetbalseizoen werd de selectie geplaagd door enkele zware blessures. Desondanks is het vlaggenschip van VOAB op een keurige zesde plaats geëindigd. Dat de trainer en staf dat, na een moeizaam begin, hebben bereikt, is een compliment waard. We hebben om gezondheidsredenen afscheid moeten nemen van Gerard van Gils en verwelkomen de nieuwe trainer William van Overbeek.

Tot slot wil ik graag alle sponsors bedanken voor hun bijdragen, zonder welke de vereniging niet zou bloeien, zoals zij nu doet. Sponsors bedankt!

Ik wens u allen een prettige vakantie en we zien elkaar terug in het nieuwe seizoen.
 

Ad Mallens, voorzitter sv VOAB

 

Sponsoren geweldig bedankt!

Dankzij de bijdragen van de sponsors van VOAB, kan de vereniging bloeien. Mede door de sponsoring hebben we een goede jeugdopleiding, waardoor de selectieteams op een hoog niveau kunnen voetballen. Dat is van belang in verband met de toelevering van spelers naar de selectie van senioren. De dankbaarheid wordt jaarlijks uitgedrukt tijdens de sponsoravond. Bij deze gelegenheid volstaan we met dankbaarheid opschrift.

 

VOAB 2 naar finale

Vorige week werd de basis gelegd voor de winst over twee partijen. Het werd  3-1 met wisselvallig voetbal. Misschien een beetje geflatteerd, maar het is dit seizoen ook heel vaak net andersom gelopen.

Maandag was de opdracht heel simpel: simpel voetballen en zorgen dat je geen goal tegen krijgt. De eerste kans was voor Internos, daarna was het VOAB dat de klok sloeg. De 1-0 van Rutger Zoontjens kwam na een schitterende pass van Thijs van de Lisdonk. Kort daarna werd de deur definitief gesloten door Robbert Swinkels die erg attent reageerde en net voordat de keeper kon reageren intikte. Dat was tevens de ruststand.

In de tweede helft kwam de uitslag niet meer in gevaar, Tony van Boxtel scoorde nog tweemaal, tussen de twee doelpunten van Tony wist Internos nog net eenmaal te scoren. Eindstand is dus 1-4.

Komende zondag is de eerste finalewedstrijd tegen NOAD 2. Als het elftal dezelfde inzet en instelling heeft als de afgelopen twee wedstrijden, moet promotie naar de reserve eerste klasse mogelijk zijn. 7 juni volgt de terugwedstrijd bij VOAB. De start van de wedstrijd is 12.00 uur, u bent allemaal van harte uitgenodigd om ons tweede team naar de overwinning te schreeuwen.

 

VOAB 3 verliest eerste wedstrijd tegen OJC 4 met 1 – 0

VOAB 3 heeft de eerste wedstrijd tegen OJC 4 nipt verloren. Het was een stevige wedstrijd waarbij OJC vooral fysiek in de weer was. VOAB is voetballend beter en moet in de thuiswedstrijd van aanstaande zondag het eigen spel blijven spelen, zodat zij kans hebben op de volgende ronde. Deze wedstrijd begint zondag ook om 12:00 uur.

 

Korte mededelingen

Finales beker jeugd: C2 - TSC C2 bij Terheijden en F1 - RKTVV F1 bij Sarto (beide wedstrijden starten om 10.00 uur op 6 juni 2015)

Tas met wedstrijdshirts kan niet meer bij VOAB worden ingeleverd, zie mededeling bij overig nieuws op de site!

Keepershoek, 0.4 - 0,8 en grote trainingsveld niet meer gebruiken. Ze zijn ingezaaid. Trainen op veld 3 en 4.

 

Groepsfoto van het E en F kamp

Zo’n 65 F spelers en 40 E spelers namen deel. Ze deden veel spelletjes, hadden enorm plezier met veel voetbal maar met weinig slaap.

Dat maakte het E en F kamp tot een onvergetelijk kamp voor alle deelnemers.

We bedanken de begeleiders van de E en F-teams, de stagiaires vanuit VOAB en de jongens van ROC Sport & Bewegen. Daarnaast het bar- en keukenpersoneel voor de goede zorgen.

 

Dit is de laatste VOAB-pagina van dit seizoen. Medio augustus 2015 zijn we weer terug. De redactie wenst u allen een fijne vakantietijd. Tot volgend seizoen.

 

Sponsor van de week

Egberts Optiek

Dat oogt geweldig

Bent u toe aan een nieuw montuur? Of zoekt u voor uw eerste bril een montuur dat goed past bij uw gezicht, uw stijl en karakter? Het is niet makkelijk om uit de diverse mogelijkheden te bepalen wat de juiste bril voor u is qua vorm, materiaal en constructie. Egbers Optiek weet precies waar u op moet letten en helpt u graag om een goede keuze te maken uit onze ruime collectie monturen.

De aanschaf van een bril betekent passen en meten, voelen en zien!

In de webshop kunt u onze collectie alvast bekijken. Loop daarna bij ons binnen om de brillen te passen en te beoordelen of uw favoriete montuur goed staat en lekker zit.

Alle monturen uit de webshop hebben wij in onze zaak voorradig. We meten dan graag (opnieuw) uw ogen zodat uw blik weer haarscherp is.

Voor een nieuwe of eerste bril voor uw kind nemen we ook de tijd. Juist voor hen is het belangrijk dat de bril precies past, niet met ieder huppeltje van de neus glijdt en tegen een stootje kan.

Egbers Optiek, Tilburgseweg 76, 5051 AJ Goirle. Tel: (013) 534 85 67

www.egbersoptiek.nl

 

VOAB VOAB
William van Overbeek William van Overbeek
Ad Mallens Ad Mallens
E en F Kamp E en F Kamp
sponsors bedankt sponsors bedankt