Wonen in een school

Kijkdag schoolwoningen op 30 mei

Op zaterdag 30 mei organiseert Leystromen een kijkdag voor de 7 schoolwoningen in Goirle. De kijkdag is van 10.00 uur – 12.00 uur aan de Hoge Wal 6a t/m 12a . Leystromen verkoopt 4 ruime eengezinswoningen en 3 riante bungalows. De woningen worden in de huidige staat verkocht. Hierdoor kunnen de bewoners zelf de indeling van de woning bepalen.

 

Van school naar woning
In 2002 bouwde Leystromen aan de Hogewal in Goirle een school bestaande uit 7 woningen. Aan de buitenkant een mooi rijtje van 7 ruime woningen; aan de binnenkant klaslokalen. De 7 woningen vormden 12 jaar dé basisschool in de wijk. Inmiddels is de school verhuisd naar een andere plek in Goirle. Dat betekent dat de tijd is aangebroken om de woningen te verkopen.  De schoolwoningen zijn ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten uit Goirle. Bij het ontwerp hield de architect al rekening met de toekomstige functie van de schoolwoningen.

 

Start verkoop
Op zaterdag 30 mei start ook de verkoop van de woningen. Geïnteresseerde kopers krijgen de verkoopbrochure en kunnen hun interesse voor een woning aangeven. Tijdens de kijkdag kunnen bezoekers de woningen van binnen bekijken. Medewerkers van Leystromen leiden de mensen rond en beantwoorden vragen.

 

De woningen
Het gaat om 4 eengezinswoningen met een woonoppervlakte van circa 146 m² en 152 m².  En 3 bungalows met een 153 m2  en 186 m². Alle woningen hebben diepe tuinen door het voormalige schoolplein. Deze varieert van 21 m tot 36 m. De verkooprijzen variëren van € 219.500 tot € 345.000.

 

Informatie
Meer informatie leest u op www.leystromen.nl / nieuwbouwprojecten / Schoolwoningen. Voor vragen over de schoolwoningen of de kijkdag kunt u contact opnemen op 088 031 33 00 of per e-mail info@leystromen.nl.

Schoolwoningen-persbericht1 Schoolwoningen-persbericht1
Schoolwoningen-persbericht2 Schoolwoningen-persbericht2