37ste Goirlese Wandelavondvierdaagse

Nog 2 weken te gaan……

Over 2 weken gaat de 37ste Goirlese Wandelavondvierdaagse weer van start.

 

Van maandag 8 juni tot en met donderdag 11 juni. De start en aankomst is weer bij wijkcentrum de Wildacker. De voorinschrijvingen vinden daar ook plaats.

Voor de organisatie zijn de komende 2 weken best wel hectisch. Een aantal zaken kan je namelijk pas op het (aller)laatste moment regelen. Vooral het definitief samenstellen van de routes is zo’n moment. Maar zo zijn er nog allerlei andere taken die (nog) geregeld moeten worden. De afgelopen 36 jaar is het altijd nog gelukt, dus voor dit jaar zal ons dat ook wel weer lukken. Gelukkig heeft een dag 24 uur.

Een belangrijk onderdeel van de Wandelavondvierdaagse is het aantal VRIJWILLIGERS. Zonder voldoende vrijwilligers is onmogelijk om een Wandelavondvierdaagse te organiseren. En voor de komende Wandelavondvierdaagse kunnen we best nog een aantal vrijwilligers gebruiken die een handje mee uit willen steken. Het gaat maar om 4 dagen en om een paar uurtjes vrije tijd per avond (vanaf plm. 17.30 uur tot plm. 20.30 uur). Zin en tijd, neem dan even contact met ons op. Je kan een e-mail sturen naar vrijwilliger@vierdaagsegoirle.nl. Alvast bedankt.

 

De voorinschrijvingen voor de 37ste Goirlese Wandelavondvierdaagse zijn vanzelfsprekend  in wijkcentrum De Wildacker en hiervoor kan je terecht op:
 

Woensdag       3 juni                  van             14.00 uur tot 16.00 uur

Woensdag       3 juni                  van             18.00 uur tot 20.00 uur

Donderdag      4 juni                  van             18.00 uur tot 20.00 uur

Vrijdag            5 juni                  van             17.00 uur tot 19.00 uur

Zaterdag         6 juni                  van             11.00 uur tot 12.00 uur

 

De kosten voor deelname bij voorinschrijving bedraagt per deelnemer 4,00 euro. Bij na-inschrijving op maandag 8 juni vanaf 17.30 uur zijn de kosten 5,00 euro per persoon.

 

Als het goed is kan je je ook via school opgeven voor de Wandelavondvierdaagse. Alle scholen hebben van ons hierover informatie ontvangen. Deze informatie staat ook op onze website www.vierdaagsegoirle.nl. Voor informatie kan je ook een e-mail sturen. Mail dan naar hvdun@vierdaagsegoirle.nl. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

 

Dit jaar hopen we dat iedereen weer ruim van tevoren aanwezig is op het grasveld voor wijkcentrum De Wildacker. Er is voldoende plek om hier te verzamelen. Wij zorgen weer voor een podiumwagen en de meneer met het Vraagteken is ook elke dag aanwezig om  er samen met jullie een gezellige, sportieve en feestelijke wandelavondvierdaagse van te maken.

En kan je bij hem terecht voor al je vragen, opmerkingen etc. etc. Daarnaast zorgen we voor gezellige muziek, versiering en wie weet wat nog meer? Zorg dus dat je er dit jaar weer bij bent. Wandel gezellig met ons mee. Lekker sportief en nog gezond ook!
 

Alvast veel wandelplezier en tot dan.

 

Namens het Comité W4D

Hans van Dun

 

vierdaagse vierdaagse