Culinair met passie, verrassend en onderscheidend

ingevoerd op 20-05-2015

Een echte chef-kok die bij u thuis een heuse kreeft komt maken. Of met een groep kinderen een gezellige en leerzame kookworkshop doet bij een verjaardagsfeestje. Lekker eten hoeft geen gedoe te zijn. Dat bewijst Goirlenaar Pascal Graafmans nu al bijna vier jaar met zijn cateringbedrijf Culinair met Passie. Als een van de weinige bedrijven in de regio kan hij op maat inspelen op al uw culinaire wensen. Of het nu luxe catering is, kookworkshops of een chef-kok die bij u in eigen huis een maaltijd komt bereiden, Pascal Graafmans doet het allemaal. De reacties van particulieren en bedrijven die hem in de arm hebben genomen zijn stuk voor stuk laaiend enthousiast.

 

Culinair met passie. Die naam zegt eigenlijk alles, toch?

“Mijn passie is natuurlijk koken. Ik heb jarenlange ervaring in de buitendienst voor diverse bedrijven in de horecasector en heb als chef-kok gewerkt bij onder andere het Provinciehuis in Den Bosch en Restaurant de Couwenberg in Netersel. Maar toen begon het te kriebelen: het werd tijd om iets voor mezelf te beginnen. Dat is Culinair met Passie.”

 

En wat is dan die precies die passie?

“Ik heb voor iedereen die zich op culinair gebied wil laten verrassen een oplossing op maat. In kookworkshops ga ik samen met kookfanaten (dat kunnen kinderen of volwassenen zijn) leuke recepten koken op locatie of bij mensen thuis.

Maar ik doe ook catering. Het feest verzorgen met lekkere hapjes, buffetten of diners en barbecues ook weer bij mensen thuis of op locatie!

En restaurants kunnen mij inhuren als freelance kok om hun zaak mee te helpen opstarten, maar ook om bijvoorbeeld de inkoop te bekijken en daarin te adviseren. De menukaart te maken, recepten te schrijven, noem maar op.”

 

Heb je nog specialiteiten die eruit springen?

“Met mijn jarenlange kookervaring ben ik van alle markten thuis. Op mijn website staan tal van mooie voorbeelden van wat ik te bieden heb. Maar bijzonder trots ben ik op mijn walking dinners. Dat betekent eten in verschillende kleine gerechtjes. Geen lange tafels met tafelschikking, maar gewoon onder mekaar aan een hangtafel culinaire hapjes proeven. Gezellig, razend lekker en verrassend!”

 

Heeft u iets te vieren, maar wilt u niet de hele tijd in de keuken staan? Dan bent u dus bij Culinair met Passie op de juiste plek!

Neem contact op met Pascal via 06-43715240.

Of bezoek www.culinairmetpassie.nl of de Facebook-pagina van Pascal:

https://www.facebook.com/Culinairmetpassie

culinair culinair