“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 20-05-2015

Ad Graafmans – Graafmans Loon Verhuur en Grondwerken

Geen dag is hetzelfde!

 

Als er iemand in de gemeente Goirle is die zijn naam eer aan doet, dan is het Ad Graafmans wel. Zijn job? Onder andere GRAAFwerk! Na een start op de landbouwschool verruilde Ad zijn boerenleven al snel voor het grondwerk. Deze Rielenaar in hart en nieren heeft niet alleen een passie voor zijn werk, maar ook voor rock en metal muziek.  

 

Zijn uiterlijk verraad zijn liefde voor rock en metal: ruige baard, band t-shirt en diverse festivalbandjes om zijn pols. Met grote regelmaat is hij op (rock)festivals te vinden. “Daarnaast houd ik erg van Amerikaanse auto’s en knap ik ze ook weleens op. Ik rijd paard, speel elektrisch gitaar en houd van uiteten gaan. Meestal gaan we naar de Zwaan in Hilvarenbeek omdat je daar zo leuk kunt zitten.”

 

Sloop- en straatwerk

Ad zit relaxt in zijn keuken terwijl hij gepassioneerd vertelt over zijn werk. “Elke dag is anders, dat maakt mijn werk zo leuk! Ik ben in 1994 gestopt op de boerderij en ben een verhuurbedrijf gestart. Daarna ben ik vanzelf het grondwerk ingerold. Ik startte met sloopwerk, straatwerk en het uitgraven van bouwterreinen. Ook doe ik in tuinaanleg, maaiwerk en het graafwerk voor vijvers. Ik werk voornamelijk voor particulieren uit de omgeving.” Naast zijn werk voor particulieren is hij ook de lokale grafgraver in Riel.

 

Eigen weg

“Ik ben in het trotse bezit van twee zonen (19 en 17 jaar). De oudste is timmerman en de jongste doet een studie in management, evenementen en communicatie. Ik vind het leuk dat ze hun eigen weg kiezen en mijn vrouw en ik hebben dat ook altijd gestimuleerd. Toch vinden ze het ook leuk om in het bedrijf mee te werken. Ik hoef ze maar te roepen en ze staan klaar om te helpen. Mijn vrouw, die van oorsprong uit Alphen komt, helpt ook mee in het bedrijf. Zij is verantwoordelijk voor de boekhouding, ze doet de boodschappen en helpt soms ook waar nodig bij het werk.” 

 

Biertje?

“Het grote pluspunt voor veel klanten is de flexibiliteit van mijn bedrijf. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding prima en probeer ik altijd met de klant mee te denken.” Dat Ad prima werk aflevert blijkt wel uit de waardering van zijn klanten: “Laatst had ik een bouw uitgegraven en stond die man daarna met een kratje bier op de stoep. Erg leuk!”


Ad Graafmans, Graafmans Loon Verhuur en Grondwerken, Vijfhuizenbaan 30 Riel.

T: 013-518 1335

 

De Kennismaker
 

kennismaker21 kennismaker21