Volgende week Spotlight -Musicals in Concert-

SPOT!, Tea-Time & Faklumen zijn er klaar voor, u ook?

De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen voor Spotlight -Musicals in Concert- dat zaterdag 30 en zondag 31 mei zal plaatsvinden in kerk Maria Boodschap. De zangers en de band klinken als een klok en de kerk Maria Boodschap is volledig omgeturnd tot een theaterzaal.

 

Spotlight –Musicals in Concert- belooft een spetterend feest te worden vol liefde voor muziek!

De kerk Maria Boodschap is omgetoverd tot een sfeervolle theaterzaal waar de SPOT! live-band bekende én verrassende musicalhits zal begeleiden die gezongen worden door de dames van Vocal Group Tea-Time en de zangers van SPOT!-theater. Speciaal voor Spotlight zijn alle nummers gearrangeerd door Ron Antens en heeft ieder nummer zijn eigen unieke stijl gekregen. Met nummers uit onder andere Dreamgirls, Wicked, Tarzan, Cabaret & vele andere musicals belooft het een echt feest te gaan worden.

Naast al deze prachtige nummers zal F.A.K. Lumen het concert laten schitteren met haar videoprojecties. Live beelden en vooraf gemaakte sfeerbeelden zullen worden getoond op het 6 meter brede scherm achter op het podium.

Spotlight is een bijzondere samenwerking van lokale amateurgroepen met een groot hart voor muziek en gevoel voor show.

 

Concerttijden
Spotlight –Musicals in Concert- wordt tweemaal opgevoerd in de kerk Maria Boodschap. Op zaterdagavond 30 mei is de première om 20:00 uur en op zondag 31 mei is er een speciaal middagconcert dat begint om 14:00 uur. Entreekaarten kosten € 7,50 per stuk en zijn te verkrijgen bij Stomerij de Lorelei en GbG Primeur. Kaarten zijn ook online te bestellen via

www.spotlightgoirle.nl of www.spot-theater.nl.

Daarnaast zijn de entreekaarten ook verkrijgbaar aan de kassa bij de kerk. De zaal en de kassa zijn een uur voor aanvang van de concerten open.

 

350 Zitplaatsen
Speciaal voor Spotlight hebben de meeste kerkbanken plaatsgemaakt voor gewone stoelen, zodat u comfortabel kunt genieten van het concert. De stoelen hebben geen stoelnummer. Dus wilt u de beste plaatsen, ben dan op tijd aanwezig.

 

Deelnemers
Vanuit de diverse verenigingen werken er ruim 55 deelnemers mee aan dit project. Wellicht kent u één van hen. SPOT! live Band: Niels Verweij, Marc van de Wetering, Diederick Rauch, Ron Antens, Amse de Jong, Bart de Graaff, John de Jong, Arjan Tra, Sander Bergink,
Tea-Time: Marieke Kanters, Carlijn Kanters, Janneke de Beer, Carlijn Oprins,
Zangers SPOT!theater: Elize Jorritsma, Annemarie Paulusse, Mark v Amelsvoort, Flor Theeuwes, Martijn v Bavel, Maggie Landman, Michelle Wouters, Sawinah Roctus, Jasper Staes, Cees Verschuuren, Geert van de Enden,
Techniek: Corné Augustijn, Bjorn Wouters, Roel van Zeelst, Peter Freling, Geurt van Gils,
Facilitairteam:  José Verhoeven, Marieke Haans, José Spijkers, Marleen Verschuuren, Rowena v/d Ven, Tonne van Gorp, Heidi Verhoeven, Matje van Hees, Betty Bruijns, Martin Aerts, Jet Aerts, Maaike de Jong, Wouter Spuijbroek, Danielle Verhees, Frans Tuytelaers, Aukje van Alphen, Ria Tuytelaers, Han v/d Zande, Ton van Hees, Nico van Sabben, Corne v/d Ven, Stan v/d Ven, Dylan Marien, Angela van Elderen, Peter van Bavel.

Grafisch vormgeving: Roy van Gils
Productieleiding: Bart Aerts.

Naast al deze deelnemers had Spotlight niet kunnen plaatsvinden zonder de hulp van  bedrijven en instellingen: HaVeP, GbG Primeur, Stomerij de Lorelei, Pamu sanitair voorzieningen, Abrahams aggregaten Hilvarenbeek, Fiori bloem Projecten, Van Oort verhuur, Emté Goirle, Contactraad Cultuur Goirle, Theater de Leest Waalwijk, CC Jan van Besouw, Gemeente Goirle, Parochie de Goede Herder, Don van Gorp Steigers en trappen, Karwei Goirle, TIM Group, First Impression, BoeMs, Jongerencentrum Mainframe, Factorium Goirle, Eneco, BB Diensten, Van Puijenbroek installaties, Goirles Belang & Werner & Mertz Benelux.

Spotlight –Musicals in Concert- Kom, deel mee in deze passie en kom genieten van een prachtig musicalconcert!

Zaterdag 30 mei 2015, aanvang 20:00 uur
Zondag 31 mei 2015, aanvang 14:00 uur

Locatie:
kerk Maria Boodschap
Van Malsenstraat 1, 5051 CA Goirle

spotlight (1) spotlight (1)