Vocapella kleurt het witte doek

ingevoerd op 20-05-2015

Wat is een spannende film zonder muziek? Hoe weet je of je in de film te maken hebt met de Bad Guy of de Good Guy? Elk dramatisch hoogtepunt in de film wordt begeleid door muziek die je in je hart raakt of je haren overeind doen staan. Deze emoties kunt je verwachten op het concert van Vocapella. Met filmmuziek uit onder andere Goldfinger, Schindler’s List, As it is in heaven, en Lord of the rings. Allemaal hooggewaarde films met prachtige muziek.

 

Vocapella is een vocaal ensemble bestaande uit tien talentvolle zangeressen. Zij worden geroemd om hun heldere, krachtige en doorleefde koorklank. Het ensemble staat onder leiding van de gedreven dirigente Jenny van Spaendonk. Voor dit concert heeft zij de filmmuziek speciaal gearrangeerd voor de stemmen van Vocapella. Rick Schilders zal delen van het concert op de piano begeleiden.

 

Je wordt uitgenodigd om je mee te laten voeren in de magische wereld van de filmmuziek. Je bent van harte welkom bij dit gratis concert op 31 mei a.s. om 11.30 uur in de kapel van het CC Jan van Besouw in Goirle ….Gools Goud van de bovenste plank.

vocapella vocapella