LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 20-05-2015

Volgend seizoen mondbescherming verplicht! Kom nu alvast naar bitjes hapdag bij MHC Goirle.

MHC Goirle organiseert in samenwerking met de Stichting Preventie Tand Letsel (SPTL) op zaterdag 6 juni van 09.30 tot 13.30 uur een hapdag op de hockeyclub. Hockeyers die nog volop aan het wisselen zijn of een beugel dragen, kunnen ook tijdens deze dag een op maat gemaakte beschermer laten vervaardigen. Junior beschermers hebben een gegarandeerd gebruik van 1 jaar, met het wisselproces wordt rekening gehouden waardoor langere gebruiksduur mogelijk is!

Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn verzoeken we je van te voren op te geven. Ga naar http://shop.gebit.nl  klik op aanmelden hapdag en volg de stappen.  U ontvangt automatisch een bevestiging met verdere informatie.

De hockeybond KNHB verplicht met ingang van het seizoen 2015-2016 het gebruik van mondbescherming tijdens competitiewedstrijden. Deze maatregel geldt voor alle categorieën: jeugd, senioren en veteranen. Trimhockeyers vallen buiten deze verplichting omdat zij geen officiële wedstrijden spelen. Dit onderwerp kwam hoog op de agenda na een hockeyongeluk waarbij international Seve van Ass van HC Rotterdam tien tanden verloor. De KNHB adviseert een gebitsbeschermer op maat, vanuit het oogpunt van optimale veiligheid en draagcomfort. Maar een prefab-bitje uit de sportwinkel mag ook.

 

2e hands kledingbeurs: zondag 21 juni (tijdens jubileum weekend) van 11.00 – 15.00 uur

We zijn weer terug !

Duik jullie  kasten in want de kledingbeurs komt er weer aan. Verdien een extra centje én steun de club door je kleding in te leveren. Wij gaan ons uiterste best doen deze kleding voor jullie te verkopen  en er een ander blij mee te maken.

We zoeken: hockey tenues J/M, hockeyschoenen in goede staat, sticktassen, MHC Goirle trainingspakken etc.

De inleverdata worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de Lisa App en de Facebook pagina

Groetjes Marjon en Anne – Floor

 

Super gezellig familie toernooi

Na vele jaren van afwezigheid is afgelopen Hemelvaartsdag weer een familietoernooi gespeeld. Een toernooi voor jong en oud (ruim 70 jaar leeftijdsverschil), ervaren hockeyer, of nog nooit gehockeyed: allen stonden ze op het veld.

Met wat aangepaste regels om de veiligheid te waarborgen werd er door maar liefst 17 teams een fantastische sfeer neergezet.  In totaal waren er maar liefst 260 deelnemers !

Een mooi voorbeeld van Lets stick together: Dames1 springt bij met bardienst.

Na afloop van het hockeygedeelte verzorg’de DJ Sam de muziek en kon iedereen nog genieten van een heerlijke team-BBQ, verzorgd door Keurslager van Hest.

Rond 21:00 uur was het volledig gedaan en velen hebben reeds toegezegd dit volgend jaar voor geen goud te willen missen.

 

Gezocht: oud Heren 1 en oud Dames 1 Spelers ! Meld je aan via de MHC Goirle Website

Ter gelegenheid van het 35-jarige bestaan van de club, organiseert MHC Goirle op zondag 21 juni 2015 tweede geweldige wedstrijden:

12.30 – 13.30u: Dames 1 – Dames 1 Legends

13.30 – 14.30u: Heren 1 – Heren 1 Legends

We roepen alle voormalige speelsters van MHC Goirle Dames 1 en van MHC Goirle Heren 1 (de Legends) op om aan deze jubileumwedstrijden deel te nemen.

Iedere wedstrijd bestaat uit twee helften van 15 minuten, met 5 minuten rust. Ongeacht leeftijd en/of fysieke gesteldheid, iedereen krijgt naar gelang animo en gesteldheid speeltijd, hoe lang of kort dan ook.

Iedere deelnemer aan de jubileumwedstrijden, krijgt een speciaal jubileumshirt en mag dat shirt behouden.

Voorafgaand aan de wedstrijden hebben we ruime tijd gepland ( van 10.00 tot 12.00u) om op de hockeyclub samen te komen en onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, bij te praten met andere oud-spelers van Dames 1 en Heren 1.

In het paviljoen zal op het grote scherm een reportage worden getoond met foto’s van de afgelopen 35 jaren.

MHC 35 jaar_optie6 MHC 35 jaar_optie6
mijn bitje mijn bitje
familie toernooi 2015 familie toernooi 2015
poster werving legends V4 poster werving legends V4
2e hands kleding beurs 2e hands kleding beurs