G.S.B.W. Nieuws

ingevoerd op 20-05-2015

Bakkerij Ad Spapens nieuwe sponsor GSBW

Een week geleden sloten GSBW en bakkerij Ad Spapens een sponsorcontract af voor een periode van 3 jaar. Vorig jaar al zorgde bakkerij Ad Spapens ervoor dat de overheerlijke warme bakkers speculaas rond Sinterklaas gretig aftrek vond bij de GSBW leden en sympathisanten. Hiermee werd de basis gelegd voor het sponsorcontract. Afgelopen weekend werd dit met een handtekening bezegeld.

Bakkerij Ad Spapens is geen onbekende in het voetbalwereldje, vrouw Jolanda maakt al vele jaren deel uit van het bestuur van vv Gilze. Bakkerij Ad Spapens is ook nog eens de hoofdsponsor van deze vereniging.

De basis van Bakkerij Spapens werd in 1928 gelegd door opa Piet Spapens aan de Koudepad 15. Kleinzoon Ad Spapens nam het bedrijf in 1985 over van zijn oom Cees Spapens en verhuisde in 1990 naar Gilze. Naast de hoofdvestiging in Gilze werd in Goirle het filiaal aan de Koudepad, later Tilburgseweg, voortgezet door zijn schoonmoeder Elly.

Zoals u allen weet heeft de jeugd de toekomst, zo ook bij bakkerij Spapens. Vanaf oktober 2013 runt de jongste dochter van Ad en Jolanda, Linda het prachtige filiaal aan de Tilburgseweg. En schoonzoon Marvin zal per 1 juli de bakkerij in Gilze komen versterken.

Maar Opa Harrie, die helaas vorig jaar overleed, houdt nog altijd een nauwlettend oogje op de zaak en kleindochter Linda is daar maar wat trots op. Een prachtige grote actiefoto van Harrie Spapens is daar getuige van.

 

Stem GSBW naar 10.000 euro!

Vrijwilligers van GSBW zetten zich momenteel hard in om €10.000 te winnen voor GSBW.
Met dit bedrag kunnen weer leuke initiatieven voor de jeugd bekostigd worden. Steun GSBW in deze strijd en stem op https://clubcompetitie.nuon.nl/ op GSBW!!!

Ga naar de facebookpagina van GSBW en deel deze link zo veel mogelijk met je vrienden zodat GSBW kans maakt op 10.000 euro!

https://clubcompetitie.nuon.nl/nuonclubcompetitiehttps://clubcompetitie.nuon.nl/nuonclubcompetitie

 

Dames gezocht voor 2e team.

Gsbw zoekt nog een aantal jonge dames om een 2e damesteam te kunnen opstellen voor het nieuwe seizoen.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Rianne Gommer tel. 06 11 601040.

 

Regiofinale Schoolvoetbaltoernooi Groep 4 -5 bij GSBW

As. Woensdag 20 mei

Komende woensdag worden in heel Nederland de regiofinales van het schoolvoetbal gespeeld. Bij GSBW vinden dit jaar de regiofinales voor de groepen 4 en 5 plaats. Namens Goirle en Riel doen daar de jongens van de Regenboog en de meisjes van ’t Schrijverke mee.

Het toernooi begint om 13:30 uur en de prijsuitreiking staat gepland rond de klok van kwart voor vijf. De beste 2 teams bij zowel de jongens als de meisjes plaatsten zich voor het distrcitskampioenschap (Zuid I) op 5 juni.

De Goirlese kampioenen van de groepen 7-8 ’t Schrijverke (jongens) en den Bongerd (meisjes) spelen hun regiofinale bij Uno Animo in Loon op Zand.

Wij wensen alle Goirlese kampioenen heel veel succes bij de regiofinales.

 

GSBW 2 naar volgende ronde nacompetitie!

Afgelopen zondag speelde GSBW 2 de return wedstrijd tegen Be Ready 2. De heenwedstrijd was geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Dit keer was GSBW 2 wederom de betere ploeg en wist het ook in de score uit te drukken. Dankzij een 5-2 overwinning mogen ze blijven hopen op lijfsbehoud in de reserve 2e klasse.
In de volgende ronde stuit GSBW 2 op Veerse boys 2. Op maandag 25 mei (2e pinksterdag) zal de eerste wedstrijd van dit tweeluik worden gespeeld in Goirle, aanvang 12u. 31 mei is de return in Raamsdonksveer.
We hopen 25 mei wederom op de steun van het publiek zodat het tweede volgend seizoen wederom in de 2e klasse speelt.

 

GSBW A1 uitgeschakeld in nacompetitie

Afgelopen zaterdag speelde de A1 in de 2e ronde voor promotie naar de hoofdklasse tegen SC Gastel A1. De wedstrijd werd gespeeld op neutraal terrein, namelijk bij BSV Boeimeer. Er waren veel Goirlese supporters op deze wedstrijd afgekomen. Die zagen een erg spannende wedstrijd waarin GSBW A1 helaas aan het kortste eind trok. SC Gastel won met 4-2 en hierdoor is de A1 uitgeschakeld voor promotie.
Desalniettemin kunnen de trainers en spelers van de A1 terug kijken op een prima seizoen met hun 2e plaats in de 1e klasse!

 

GSBW MA1 kampioen!
Afgelopen woensdag moest onze MA1 voetballen tegen Beek Vooruit. Bij winst zouden onze meiden kampioen zijn in hun competitie. Echter zou dit geen gemakkelijke opgave worden want de meiden van Beek Vooruit stonden op de 1e plaats met 2 punten voorsprong. Onder grote publieke belangstelling speelden de dames van GSBW een prima wedstrijd. Met maar liefst 4-1 werden de bezoekers verslagen! Hierdoor zijn de MA1 van GSBW de terechte kampioen!

gsbw gsbw
Bakkerij Spapens 2 Bakkerij Spapens 2
Bakkerij Spapens 3 Bakkerij Spapens 3
Het zilveren jubileum uitje van GSBW 8 Het zilveren jubileum uitje van GSBW 8
GSBW Ma1 kampioen GSBW Ma1 kampioen