PROM op het Mill-Hillcollege

ingevoerd op 19-05-2015

Op donderdag 28 mei 2015 vindt de PROM plaats voor onze examenleerlingen. Dit  examenbal is een mooie afsluiting van hun loopbaan op het Mill-Hillcollege. Het feest vindt plaats op school en begint vanaf 19.30 uur met een bijzondere ontvangst. De examenkandidaten komen aanrijden over de Venneweg en betreden het schoolplein. Onder luid applaus, met mooie muziek en klikkende fotografen, lopen de examenkandidaten over de loper de school binnen.

 

We nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen bij deze spetterende ontvangst en de leerlingen toe te juichen op hun rit naar het gala. We verwachten ook dit jaar weer veel bijzondere voertuigen; zoals tractors, oldtimers, of motoren. Familie, vrienden, overige leerlingen, omwonenden: iedereen is van harte welkom bij de ontvangst! Hoe grootser we samen de aankomst maken, hoe stralender de afsluiting van een periode op het Mill-Hillcollege voor onze examenleerlingen zal zijn.

 

Een dag na de laatste eindexamens sluiten de examenleerlingen van het Mill-Hillcollege hun middelbare schoolloopbaan af met de PROM: een groots gala. Het jaarlijkse feest heeft dezelfde opzet als vorig jaar. “De PROM op een mooi aangeklede school is vorig jaar goed bevallen”, vertelt sectordirecteur mavo Kiki Nieuwkerk. “We leggen de leerlingen echt in de watten om er een onvergetelijke avond van te maken!”

Het Mill-Hillcollege wordt omgetoverd tot een groot feestpaleis. Na de aankomst met publiek, worden de leerlingen in hun galakleding verwacht in het Atrium van de school; waar hapjes, drankjes en dj’s op hen wachten. Live muziek, een casino, alcoholvrije cocktails en fotografen vormen de juiste ingrediënten voor een onvergetelijk afscheid van de middelbare schooltijd.

millhill millhill