Lifestyle Fair : leuk uitje met Pinksteren voor het hele gezin!

ingevoerd op 19-05-2015

Na vijf jaar is traditiegetrouw eindelijk dit komende pinksterweekend op zowel zondag 24 als maandag 25 mei de Lifestyle Fair weer terug van weg geweest op het landgoed van het Sky Flight Center van de ballonvaardersfamilie Loosbroek in Tilburg met grote dank aan de provincie Noord Brabant die dit mogelijk gemaakt heeft.

 

Familie en kinderen

Het belooft wederom een heel leuk jaarlijks terugkerend familie-evenement te worden, dat vooral erg kindvriendelijk is. Bovendien is het prachtige landgoed erg mooi en landelijk gelegen midden tussen Gilze en Tilburg in recht tegenover de Tilburgse golfbaan Prise d’ Eau.

 

Thema’s

Er worden tijdens het pinksterweekend een aantal thema’s op het landgoed bij elkaar gebracht die de Lifestyle Fair maken tot een gevarieerd evenement met een breed aanbod voor de bezoekers : Home & Garden, Kids & Family, Fashion & Trends, Music & Dance, Food & Drinks en Goodies & Gadgets

 

Bruisend

Het bruist er van gezelligheid en er is meer te zien en te doen dan op een gewone braderie of markt. Niemand zal zich dan ook hoeven te vervelen bij het brengen van een bezoekje aan de Lifestyle Fair. Het begrip lifestyle is namelijk erg breed en heeft een heel groot draagvlak, dus het is zeer zeker een leuk familie-uitje waard op een van de twee Pinksterdagen.

 

Volop lekkers te eten en drinken

Er is een gezellige ‘food court’ rondom het terras van het horecaplein met onder andere Spaanse empanada’s, poffertjes, lamskoteletjes, Thaise snacks en maaltijden, Mexicaanse wraps en taco’s, saté, panini tosti’s, fruitcocktails, lamsburgers, pancakes, Indische snacks, shoarma, ambachtelijke Oud Hollandse burgers en Oma’s gehaktballen, lamsworstjes, suikerspin en popcorn, Turkse pizza’s, aardappeltornado’s, broodjes met beenham, kipfilet en of speklapjes, crêpes, smoothies en nog veel meer.

 

Programmering en entertainment

Tijdens de Lifestyle Fair zal op beide dagen ook een  gevarieerd en attractief podiumprogramma te zien en horen zijn op het gezellige terras van het horecaplein, bestaande uit live optredens van twee spetterende orkesten, modeshows en demonstraties burlesque en sportief paaldansen.

 

Zondag Back to the 60’s & 70’s

Op zondag 24 mei is het muzikale thema ‘Back to the 60’s & 70’s’ met de legendarische Poetiray Brothers uit Oosterhout, die in de jaren zestig en begin jaren zeventig van Tilburg tot Breda grenzeloos populair waren. Zij brengen een gevarieerde en muzikale mix van rock&roll, evergreens, country, easy listening en Indorock ten gehore. Daarnaast zullen de zangers/entertainers Humphrey Gray & Jackey Jay een gevarieerd aanbod brengen van zestiger en zeventiger jaren nummers.

 

Maandag Back to the 70’s & 80’s

Op maandag 25 mei is het muzikale thema ‘Back to the 80’s & 90’s’ met de grenzeloos populaire tienkoppige soul- en rockformatie Ticket To Groove, die een muzikale mix van stevige soul, dance classics, rock, funk, RnB en 80’er jaren nummers ten gehore zullen brengen. Ook zullen er die dag nog enkele spontane optredens plaatsvinden van diverse bandartiesten en andere podiumacts.

 

Paaldansen, burlesque en modeshows

Op beide pinksterdagen zullen er tevens exclusieve optredens plaatsvinden van de dames van dansschool Chalans uit Tilburg. Zij zullen demonstraties sportief paaldansen en burlesque dansen verzorgen en tevens een aantal modeshows lopen van de kleding die verkrijgbaar is bij de diverse kledingboetieks die aanwezig zijn tijdens de Lifestyle Fair.

 

Entree en openingsijden

De Lifestyle Fair is beide Pinksterdagen zondag 24 en maandag 25 mei geopend voor publiek van 12.00 tot 20.00 uur en is geheel gratis toegankelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

Informatie

Voor meer informatie zie de website www.lifestyle-fair.nl. Voor eventuele vragen of deelname aan de Lifestyle Fair kan contact opgenomen worden met de organisatie via het telefoonnummer 06-13322445 of per e-mail op het mailadres info@events-factory.nl

Tijdens de Lifestyle Fair zullen er poffertjes, crêpes en pancakes gemaakt worden van  schapenmelk Tijdens de Lifestyle Fair zullen er poffertjes, crêpes en pancakes gemaakt worden van schapenmelk