“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 06-05-2015

Administratie & Adviesbureau Pieter Gijbels:

Jubilerend AAG uit Riel steunt goed doel

 

Tien jaar geleden startte Pieter Gijbels een eigen administratie- en advieskantoor voor mkbers. Hij begon in zijn toenmalig woonhuis aan de Abcovenseweg en verhuisde vijf jaar geleden naar het huidige kantoorpand aan de Tilburgseweg in Riel. Inmiddels bedient hij met vier medewerksters een groot scala aan klanten in diverse branches. Hoewel ik van feestjes houd, heb ik besloten het jubileum van AAG niet te vieren. In plaats daarvan ondersteun ik dit jaar een bijzonder goed doel en roep ik mijn klanten en anderen van harte op hetzelfde te doen, vertelt Gijbels.

 

Tekst: Sara Terburg (www.terburgtekstproducties.nl)

 

De ondernemer liep al een tijd rond met het idee om het jubileum van zijn bedrijf op een originele manier luister bij te zetten. “En toen vertelde mijn vrouw Anne-Geertje over de actie die zij met een goede vriendin op touw aan het zetten was voor KWF Kankerbestrijding.” Nu sponsort AAG haar en enkele andere sportievelingen bij het beklimmen en opfietsen van de Alpe d’Huez. “Dit levert toegevoegde waarde voor iedereen. AAG verbindt zich aan een prachtig initiatief en ALPINE kan straks een nog mooier bedrag aan het KWF schenken. ALPINE is de naam die Anne-Geertje en Carla aan hun uitdaging gaven. Het verwijst behalve naar de beruchte berg naar Ine, een vriendin van de vrouwen die begin vorig jaar de diagnose borstkanker kreeg.

 

De actie

In de tweede week van juni fietsen Anne-Geertje en Carla samen de Alpe d’Huez op. Enkele vrienden en bekenden fietsen of wandelen mee. AAG zorgt behalve voor een financiële bijdrage ook voor support ter plaatse. Vanuit een sfeervol huis in de buurt van de berg zal Gijbels met vrienden en bekenden de dames steunen met gezelligheid, een stevige maaltijd voor vertrek en ontspannende nazorg na de uitputtingsslag. Gijbels vertelt: “Anne-Geertje en Carla zijn deze actie gestart omdat ze hun zieke vriendin Ine wilden steunen. Als iemand in je naaste omgeving kanker heeft, kun je die persoon bijstaan, maar je voelt je toch machteloos.” Dit gevoel hebben de vijftigers omgezet in een actie met als doel een mooi bedrag bijeen brengen voor onderzoek naar kanker.

S

ponsoring

Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Geef bijvoorbeeld iets per kilo die de dames door al het trainen afvallen of schenk een bedrag per gewandelde haarspeldbocht. Lees meer over de diverse mogelijkheden en deze sympathieke actie op: www.gedeeldestrijdishalvestrijd.wordpress.com

 

AAG

Gijbels wilde al sinds het begin van zijn carrière een eigen zaak opstarten. Na jarenlang gewerkt te hebben bij onder andere de Belastingdienst en het UWV besloot hij de stap te zetten. “Daar heb ik geen seconde spijt van gehad, zelfstandig zijn is geweldig. Zonder ooit reclame te maken, is AAG gaan groeien en dat doet het nog steeds.” In tien jaar ontwikkelde het kantoor zich tot een fullservicebedrijf voor alle fiscaliteiten. Hieronder vallen onder andere fiscale advisering, het opmaken van jaarrekeningen, doen van aangiften en inboeken van administraties. Hoewel AAG van eenmansbedrijf uitgroeide tot een onderneming met vier medewerksters in loondienst, is één ding nooit veranderd. Gijbels: “Ik doe mijn stinkende best om iedere ondernemer zo goed mogelijk van dienst te zijn. Verder doen we gewoon ons werk, tegen eerlijke tarieven en met duidelijke communicatie.” En over zijn medewerksters wil hij tot slot graag nog iets kwijt. “Ik ben trots op ze, ze zijn gemotiveerd, altijd bereid tot bijscholing en nog heel gezellig ook.”

IMG_2186 IMG_2186
IMG_2138 IMG_2138