CULIFREAKS met masterclass over kaas en wijn

Woensdag 13 mei, 19.30 uur – CC Jan van Besouw

Leer om op topniveau kaas en wijn te combineren.
Veelbekroond sommelier Michael Daals van DareWines nodigt dit keer in de keuken van CC Jan van Besouw het enthousiaste team van Fromagie Guillaume uit. Zij verzorgen voor u hun masterclass ‘kazen’.  U leert vervolgens van Michael welke kazen en wijnen goed te combineren zijn en u gaat natuurlijk zelf proeven en combineren tijdens de uitgebreide proeverij in onze prachtige kapel.

 

Prijs per persoon: € 49,50.

Inclusief kaas, wijn, brood, welkomstdrankje en snacks.

 

Tip: nuttig vooraf een lichte maaltijd.
Reserveer snel i.v.m. het beperkt aantal beschikbare plaatsen.


Culifreaks | Wo 13 mei | 19.30 uur | € 49,50 | Informatie en kaarten www.janvanbesouw.nl en www.culifreaks.nl

 

home2 home2