Riel sluit seizoen met ruime overwinning af

ingevoerd op 04-05-2015

Nadat zaterdag Riel B1 en zondagmorgen Riel 3 kampioen waren geworden speelde Riel zondag uit tegen laagvlieger LSV uit Lennisheuvel. Riel liet vanaf het begin zien waarvoor het kwam, winnen. Het hield LSV goed onder druk en gaf vrijwel niets weg. Per Timmermans opende na tien minuten door een geplaatst schot de score 0-1. Een kwartiertje later verdubbelde Rick van Berkel na een voorzet van Peter de Weert de stand 0-2. Hierna kreeg Luuk nog een goede kans maar deze werd tot corner verwerkt. Vijf minuten voor rust maakte Rob Bok na een lange bal door een stiffie de 0-3. Dit was ook de ruststand.

Na rust hetzelfde spelbeeld een sterk Riel en een onmachtig LSV wat de overtredingen niet uit de weg gingen waarop de scheidrechter niet altijd juist op ingreep. Na twintig minuten maakte Per Timmermans, nadat hij al eerder de lat had geraakt, vanuit een afgeslagen corner de 0-4. Na een goede combinatie tussen Peter de Weert en Rick van Berkel maakte laatstgenoemde de 0-5. Vijf minuten voor tijd maakte Per Timmermans door een droge knal zijn derde en zette de 0-6 eindstand op het scorebord.

Riel stijgt hierdoor een plekje op de eindrangschikking naar plaats zes. SVG is kampioen geworden, Berkdijk Olympus en Nordea spelen nacompetitie. Helaas door het wegvallen van Willem II geen drie periodes dit seizoen anders had Riel deze gehaald en nacompetitie gespeeld. Hiermee is het seizoen ten einde, in juni begint de voorbereiding op het volgend seizoen al weer. Supporters tot volgend seizoen!