Trivalent viert tienjarig bestaan met Loopbaanevent

Werkzoekenden en zzp’ers komen in beweging voor werk op 30 mei

Trivalent, hét bureau voor loopbaanbegeleiding en (business)coaching uit Goirle bestaat dit jaar 10 jaar. Deze mijlpaal wordt gevierd met een groots evenement voor werkzoekenden en zelfstandige professionals: het Trivalent Loopbaanevent op zaterdag 30 mei a.s. in Waalwijk.

 

Je cv uit de mottenballen

Werkzoekenden en zelfstandige professionals die wel wat inspiratie en hulp kunnen gebruiken bij het vinden van werk en opdrachten kunnen op 30 mei de hele dag aan de slag met hun loopbaan. Tijdens het event kunnen deelnemers meedoen aan diverse workshops met klinkende namen als: Je cv uit de mottenballen, Jezelf verkopen zonder te verkopen en Succesvol worden met LinkedIn. Tijdens de Meet & Greet vertellen recruiters en ondernemers hoe het werkt op de arbeidsmarkt anno 2015 en kun je ze het hemd van het lijf vragen. Dat kan ook op de infomarkt waar ook de fotograaf (voor de ultieme profielfoto) en een cv-checker klaar staan.

 

De arbeidsmarkt is veranderd

Vanuit hun huis in Goirle, waar ook een trainingsruimte is gevestigd, kijken oprichters Myriam en Julius de Roo terug in de tijd. ‘De arbeidsmarkt is écht veranderd de afgelopen jaren’ geeft Myriam aan, ‘als je een tijd niet gesolliciteerd hebt of opdrachten wil werven dan is het even wennen hoe het nu werkt. Met een cv alleen kom je er niet meer.’

 

Het geheim

Het geheim van Trivalent? ‘Netwerken, netwerken, netwerken. Dat werkt voor ons als ondernemers en dat is waar we onze loopbaankandidaten en zzp’ers in trainen.’ aldus Julius.

Hun kennis en visie op persoonlijke ontwikkeling en de arbeidsmarkt delen ze graag in hun jubileumjaar. Naast het Loopbaanevent op 30 mei, gaat Trivalent in het najaar naar Italië voor een persoonlijke themaweek: Villa Trivalent.

 

Loopbaanevent

Het Trivalent Loopbaanevent vindt plaats op zaterdag 30 mei in Hotel Waalwijk van 09.30 tot 17.00 uur. Deelname kost €55 inclusief lekkere netwerklunch, -borrel, btw en een nuttige goodiebag.

loopbaan loopbaan