“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 30-04-2015

Gert-Jan van der Heijden  –Kaashandel H&H

Mijn hart en ziel liggen bij kaas!

 

Kaas is zijn ziel en zaligheid. Dat straalt Gert-Jan van der Heijden van Kaashandel H&H dan ook als geen ander uit. “Ik ben geen kaasboer die dingen koopt ‘omdat het een hype is’. Ik ga voor puur, lekker en kwaliteit!”

 

“Over 1,5 jaar vier ik mijn 25-jarig huwelijk.. met kaas,” lacht Gert-Jan. Hij is dagelijks te vinden op diverse markten in de regio. “Op donderdag sta ik in Goirle. Ik vind de markt fantastisch en voel me er helemaal thuis. Kaas is mijn ding en daarnaast vind ik het contact dat je met mensen op de markt hebt erg leuk. Je bouwt in de loop der tijd een relatie met ze op en ziet ze elke week weer terug,” vertelt Gert-Jan enthousiast.

 

Paradepaardje

Gert-Jan is een veelzijdige ondernemer. Naast zijn kaashandel runt hij ook nog een goedlopende worstenbroodbakkerij en is hij sinds enkele jaren eigenaar van ’t Mosterd Manneke’. “Een ideale match met kaas, zoals je zult begrijpen. Ik verkoop niks waar ik niet voor de volle 100% achter sta. De smaak moet perfect zijn en het verhaal moet kloppen. Daarom heb ik zo’n 23 jaar geleden wel 70 kaasboeren in Nederland bezocht en er slechts enkele geselecteerd waarvan ik dacht: ‘Met jou kan ik nog 30 jaar verder!’. Dat merk je terug in mijn kazen. Mijn paradepaardje is de Boeren Belegen Kaas. Deze kaas is uitgeroepen tot beste boerenkaas van Nederland!”

 

Kom langs!

“Mijn kaas vind je nergens elders, dus ik nodig geïnteresseerden van harte uit om een rondje te maken over de markt en bij mijn marktkraam langs te komen. Daar kan ik alles vertellen over de kazen, stukjes laten proeven en advies geven. Ik vind het namelijk van groot belang dat mensen weten wat ze kopen en wat ze proeven. Het draait allemaal om smaak!” sluit Gert-Jan af.


Gert-Jan van der Heijden, Kaashandel H&H, Veertels 10 Riel.  

T: 06 50 58 02 03 E:  kaashandelhenh@gmail.com  

kennismaker18 kennismaker18