“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 22-04-2015

Wilma Baijens & Sandra Tieks  – Studio4 Fotografie:

Dankzij persoonlijke aanpak een perfect plaatje!

 

Wat gebeurt er als je twee fotografen met een voorliefde voor Newborn- en Zwangerschapsfotografie bij elkaar zet? Dan ontstaat er, in het geval van Wilma Baijens en Sandra Tieks, een perfecte match! “Onze kracht ligt in de omgang met mensen. We nemen voor een fotoshoot ruim de tijd, waardoor baby’s, kinderen en hun ouders er altijd perfect op staan!”

 

Wilma heeft ‘iets’ met het cijfer 4: vier kinderen en liefde voor het klavertje vier. De naam voor hun fotostudio was dan ook snel bedacht: Studio4 Fotografie. “Studio verwijst naar onze eigen studio aan de Tilburgseweg in Goirle en we hebben het klavertje vier verwerkt in het logo .”  Wilma is al jarenlang actief als amateurfotograaf. Nu gaat ze van haar hobby haar werk maken, waardoor een lang gekoesterde droom werkelijkheid wordt. Sandra, in Goirle bekend van Sam Fotografie, is grafisch ontwerpster en fotograaf. Al 30 jaar ontwerpt ze de mooiste geboortekaartjes, maakt ze websites en creëert ze huisstijlen, flyers en (foto)boeken.

 

Toeval!

“Onze samenwerking verloopt perfect!” aldus Sandra. “We vullen elkaar aan en denken over heel veel hetzelfde.” En dan te bedenken dat dit duo elkaar per toeval tegen het lijf liep. “We zaten bij dezelfde tennisvereniging dus kenden elkaar al van gezicht. Sandra werd gevraagd als jurylid  voor een competitieopdracht van mijn fotoclub. Ze nodigde me uit in haar studio en ik liet haar weten ‘als je ooit hulp nodig hebt…’. Het is een half jaar later en nu runnen we samen een bedrijf! ”lacht Wilma.

 

Persoonlijke aanpak

“We fotograferen iedereen, maar onze specialiteit is het vastleggen van (pasgeboren) baby’s en zwangerschappen. Tijdens een fotoshoot nemen we zeer ruim de tijd, waardoor er altijd ruimte is om de baby even te knuffelen of te voeden. We stellen alle aanwezigen op hun gemak en hebben een heel persoonlijke aanpak. Hierdoor voelen vader, moeder, baby en eventuele broertjes en/of zusjes zich op hun gemak,” vertellen Sandra en Wilma. “Nieuw zijn ook de kinderfeestjes waarbij de kinderen tot een echt model omgetoverd worden en we vervolgens foto’s maken.”

 

Iets unieks

“Bij ons is alles mogelijk! Geen idee is te gek! En dankzij onze grafische mogelijkheden kunnen we gebruik maken van photoshop en/of de foto’s verwerken in een boekje, kaart of ander item naar wens,” vertelt Sandra. “We merken sowieso dat mensen steeds meer waarde hechten aan een persoonlijk, eigen en uniek kaartje. Zowel bij de geboorte als bij overlijden. We worden steeds vaker ingezet voor het ontwerpen van een eigentijdse en passende rouw-, trouw-, of geboortekaart. Deze elementen maakt ons werk heel mooi, dankbaar en veelzijdig. Samen met de klant spreken we de wensen door en kijken we hoe we die wensen kunnen realiseren. Samen komen we tot iets unieks!”

 

Wilma Baijens & Sandra Tieks, Studio4 Fotografie, Tilburgseweg 126a Goirle

T 06 201 36 024 www.studio4fotografie.nl www.tx-design.nl   www.tx-grafisch.nl

 

De Kennismaker
 

kennismaker17 kennismaker17