Optreden Blaas-er-op-los!

ingevoerd op 22-04-2015

Op donderdag 23 april is het zover: het optreden van 20 kinderen van Basisschool De Regenboog en Basisschool de Bron en Harmonie Oefening & Uitspanning!  Factoriumdocenten hebben de kinderen de afgelopen weken begeleid naar dit grote moment. 

 

Sinds afgelopen herfst kregen alle leerlingen uit de groepen 5 en 6 van basisschool de Regenboog en basisschool de Bron muziekles op school. Tijdens deze lessen leerden ze veel over de instrumenten van een harmonieorkest. Maar daar bleef het niet bij! Want na schooltijd kregen 20 kinderen wekelijks muziekles. Ze leerden noten lezen en hebben allerlei instrumenten uitgeprobeerd. Daarna hebben ze een keuze gemaakt welk instrument ze het allerliefste wilden bespelen. Deze instrumenten, die zelfs mee naar huis genomen mogen worden, zijn door  vereniging Oefening & Uitspanning beschikbaar gesteld.

 

Aan het eind van het project zullen de leerlingen zich presenteren tijdens een concert op 23 april waarbij ze samen met de harmonie mogen musiceren! Wil je komen luisteren? Dan ben je van harte welkom!

 

Datum en tijd: donderdag 23 april, 18.30 uur.

Locatie: CC Jan van Besouw (Foyer), Thomas van Diessenstraat 1, Goirle

Toegang: gratis.

harmonie harmonie