De CIRCUSPRINS in de RETTEKE-TENT

ingevoerd op 22-04-2015

Nieuw Leven Theater heeft ook dit jaar weer een wedstrijd georganiseerd in het kader van haar voorstelling ‘De Circusprins’. In Goirle, Alphen en Baarle-Nassau hebben alle kinderen van groep 1 tot en met 6 een kleurplaat gehad via Nieuw Leven Theater.  Deze kleurplaat stelde “De Retteke-tent” voor, en dat is de circustent waar tijdens de voorstelling de circusartiesten in optreden. Er waren veel kinderen die hun uiterste best hebben gedaan om hun kleurplaat zo creatief mogelijk uit te voeren. De jury heeft bij alle inzendingen rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen.  Prijswinnaars van 4 jaar zijn: Faye de Ridder, Ruud van Alderen, Valerie de Bonth, Nathan de Jong, Rens van Hal, Sam van Unen. In de categorie 5 jarigen hebben gewonnen:  Cas Wildemans, Matt Swaans, Joey Martens, Tristan Theeuwes. De 6-jarige prijswinnaars zijn: Amilie van der Voort, Otje, Bibi Schellekens, Dennis van Hees. In de categorie 7 jaar en ouder zijn de winnaars:  Renske van Hees en Lieke van Hal.

 

Alle prijswinnaars kunnen hun prijs ophalen tijdens een van de voorstellingen van Nieuw Leven Theater.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Familiepark Dippie Doe, Discus van Gils Dierenspeciaalzaak,  Bubbles en Bo,  de Foamtastische huiskamer , Snoepspeciaalzaak “De zoete Majesteit”, Lekker en Gezond, Marga van Broekhoven en Nieuw Leven Theater. Hartelijk dank hiervoor.

 

“In een piepklein landje, dat bijna past in je handje, staat trots en met sier, een klein kasteeltje, o zo fier. Het staat te stralen in de zon, met trapjes, torentjes en een balkon. Het is er vast heel sjiek, prachtig onwijs, het is een koninklijk paleis. Daar wonen zomaar in, een koning en een koningin. Ze zijn best hip, van deze tijd, maar ook wel een beetje majesteit. Ze hebben flair, een tikkie jazz, en een mooie dochter “De prinses”.”

Zo begint de voorstelling van Nieuw Leven Theater. Wilt u weten wat dit te maken heeft met een circus, kom dan kijken naar de laatste voorstellingen, voor jong en oud vanaf 4 jaar.

 

Zaterdag 25 april en zondag 26 april, aanvang 15:00 uur in de kapel van C.C. Jan van Besouw te Goirle. Prijs: kinderen 5 euro, volwassenen 7,50 euro. Reserveren: bel 013-5346275 of mail info@nieuw-leven-theater.nl. Kijk op onze website voor een leuk filmpje. www.nieuw-leven-theater.nl

 

nieuw leven nieuw leven