Goirle viert Koningsdag met pianist Miloš Gouka.

ingevoerd op 22-04-2015

Op maandag 27 april om 12.00 uur  is  er ter gelegenheid van koningsdag een bijzonder concert in de nieuw ingerichte kapel van CC Jan van Besouw.  Meesterpianist Miloš Gouka  treedt op met een  gevarieerd programma: Franz Schubert, Ferenc Liszt, Camille Saint-Saëns, Vladimir Horowitz en Frédéric Chopin.

De Nederlands-Servische pianist Miloš Gouka (1983) was prijswinnaar op nationale en internationale concoursen, waaronder de Isidor Bajic Award tijdens de 5th Isidor Bajic International Piano Competition in Novi Sad, Servië. In Italië won hij in 2009 de publieksprijs tijdens de IBLA Grand Prize International music competition. 
Miloš speelt in binnen- en buitenland ook veelvuldig op in kamermuziekverband. Onlangs speelde hij in het concertgebouw in Amsterdam voor radio 4. Milos was eerder te zien en te horen in de serie Kapelconcerten, met groot succes. Reden voor ons om hem terug te vragen!

Milos Gouka | ma 27 april | 12.00 uur |€10,00

CC Jan van Besouw

Informatie en kaarten www.janvanbesouw.nl  

 

TIP: Kom op zondag 26 april alvast in de stemming voor Koningsdag, met de voorstelling van Nel Kars over ons koningshuis anno 1927: “Buigen voor Oranje”.  15.00 uur. Informatie en kaarten: www.janvanbesouw.nl

milos milos