Zondag 3 mei, derde editie muziekevenement Riel Raast met hoofdact: The Dirty Daddies!

ingevoerd op 22-04-2015

Ook dit jaar hebben de Rielse horeca ondernemers van Café Kerkzicht en Eetcafé Den Overkant de handen ineen geslagen om een spectaculair muziekevenement binnen eigen dorp te organiseren. Op zondag 3 mei zal het Dorpsplein in Riel deels overkapt worden door middel van een grote feesttent. Iedereen vanaf 18 jaar is ’s middags vanaf 14.00 uur van harte welkom om er een gezellig feest van te maken.

 


Er is een uitgebreid muziekprogramma samengesteld bestaande uit diverse knallende podiumacts: Freak Out, Straight From The Fridge, Royal Beat, Baby Blue en de hoofdact van dit jaar The Dirty Daddies! Tussen de optredens van deze bands door zal DJ Martijn het publiek vermaken. Al met al een gevarieerd programma om niet te missen!

Bestel entreekaarten via www.rielraast.nl!
Kaarten voor Riel Raast zijn voor slechts 10,-- euro in de voorverkoop te koop bij Café Kerkzicht en Eetcafé Den Overkant in Riel en bij Café de Statie in Alphen. Het is echter ook mogelijk om online kaarten te bestellen via www.rielraast.nl.  Dit jaar introduceert Riel Raast zelfs een speciale “vriendenactie! Bestel tien entreekaarten via de website en ontvang de elfde kaart gratis.

Neem regelmatig een kijkje op de Riel Raast facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke acties!

rielraast (1) rielraast (1)
rielraast (2) rielraast (2)