LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 21-04-2015

MHC Goirle bestaat binnenkort  35 jaar. In het jubileumweekend van de onze club, op 20 en 21 juni 2015, zullen verschillende activiteiten plaatsvinden om deze mijlpaal te vieren.

MHC Goirle mag in juni van dit jaar haar 35 jarig bestaan vieren. In die 35 jaar is het paviljoen meerdere keren een metamorfose ondergaan, hebben we een tal van leden zien komen en gaan en hebben we lief en leed gedeeld met elkaar. We kunnen terug kijken op mooie herinneringen, maar ook vooruit kijken naar een mooie toekomst.

Dit 7e lustrum laten wij uiteraard niet geruisloos voorbij gaan! Op zaterdag 20 juni zullen  er activiteiten georganiseerd worden voor de jeugd. Op zondag is er een officiële receptie en worden verschillende activiteiten voor de senioren gepland. Houd de website en social media in de gaten ! Dit spektakel mag je niet missen!

 

Kent u deze nog? Foto’s uit het grijze verleden….

Om alvast in de stemming te komen van ons jubileumfeest worden er de komende tijd `foto´s uit de oude doos` geplaatst in het kader van het 35 jarig jubileum. Heeft u een leuke oude foto met een mooi verhaal over MHC Goirle (vooral uit de beginjaren), neem dan contact op via redactie@mhcgoirle.nl. De leukste inzending krijgt een leuke prijs !

De eerste inzendingen zijn al binnen !

Foto 1 en 2 ingezonden door Viviane Kempen-Schalken. De eerste foto’s bij de mini’s toen Goirle nog geen tenue had, seizoen 1980 – 1981.

 

Juul van Liempt van de  Dames veteranen stuurde de volgende inzending (foto 3) in

“Hierbij een foto uit 1989. De foto is in de maand mei  gemaakt tijdens het eerste(!!) familietoernooi  nog op gewoon gras

Het team “Family Ties ? ” bestond uit de gezinnen van :  van Liempt, Pots en Joosten.

Eerlijk gezegd geen familie van elkaar (vandaar het vraagteken) maar wel allemaal hele goede vrienden

De eerste tweegenoemde families zijn nog steeds lid van MHC Goirle, helaas is Greetje van Liempt (met de letter T ) onlangs veel te vroeg overleden.”

 

Volgende keer meer foto’s uit ‘de oude doos’.

MHC 35 jaar_optie6 MHC 35 jaar_optie6
foto 1 foto 1
foto 2 foto 2
foto 3: FAMILY TIES foto 3: FAMILY TIES