April stichting Tess maand en benefiet diner bij restaurant L’Orangerie

Restaurant L’Orangerie, Heuvel 39 te Tilburg, draagt al jaren Stichting Tess een warm hart toe en zal ook  in 2015 deze stichting een financieel duwtje in de rug geven. De hele maand april is actiemaand en vragen ze de klanten bij het afrekenen of ze een extra euro bij de rekening mogen doen voor deze stichting.

Daarnaast is er op vrijdag 17 april 2015 een benefiet diner. Voor dit diner is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt er dus nog steeds bij zijn. Tijdens dit diner schotelen de eigenaren van restaurant L’Orangerie u niet alleen een heerlijk 4-gangen diner voor, maar wordt u ook ontvangen met een cocktail en verrast met optredens van Marcel en Wilma Smulders (bekend van de beste Country Band uit de Benelux), en Dick van Altena (tot 2005 voorman in de Major Dundee band). Zowel Marcel en Wilma Smulders als Dick van Altena maken ook al jaren deel uit van de theatertour Back to the Country. Kwaliteit gegarandeerd. Daarnaast zal ook Monique Timmermans een optreden verzorgen. Monique is een wachtlijstouder van de stichting en zal u na afloop van haar optreden graag over de geweldige resultaten van de dolfijnondersteunde therapie van zoon Stan vertellen.

 

Reserveren voor deze mooie benefiet avond kan via email: lorangerie@live.nl of telefonisch op 013- 5431132.

De kosten voor het 4-gangen diner bedragen €49,50 per persoon exclusief de drankjes.

Ontvangst vanaf 18.30 uur; aanvang diner om 19.30 uur.

 

Stichting Tess is een Tilburgse non profit organisatie die geld inzamelt om dolfijnondersteunde therapie mogelijk te maken voor kinderen met het syndroom van down, autisme of elke andere al dan niet aangeboren verstandelijke en of lichamelijke beperking.

Dolly Dolly
STTESS_--BenefietAvond_-_L’ Orangerie - A3 STTESS_--BenefietAvond_-_L’ Orangerie - A3