Rode Kruis wandeltocht op zondag 5 april 2015

Wandel 5 april as. mee voor het goede doel!

Voor het vierde jaar op rij organiseert het Rode Kruis Tilburg de Rode Kruis Tocht. Het doel van deze wandeltocht is om meer bekendheid te geven aan de activiteiten van Rode Kruis Tilburg. De opbrengst gaat naar de lokale hulpverlening van Rode Kruis Tilburg. Loopt u ook dit jaar weer mee? 

Net als voorgaande jaren zal de tocht de eerste zondag van april plaatsvinden, 5 april 2015. Wilt u een goede voorbereiding op de Vierdaagse of gewoon een gezellige wandeling door een prachtig natuurgebied? Loop dan mee! Bovendien steunt u een lokaal goed doel, namelijk de Tilburgse Vakantieweek!

De Rode Kruis Wandeltocht kent routes over 5, 8, 16, 24en 32 kilometer en een rolroutevan 5 kilometer voor mensen in een rolstoel. Voor kinderen is er een speciale puzzeltocht van vijf kilometer met leuke prijsjes.

Deelname en steun
Deelname kost € 3,50 voor kinderen tot twaalf jaar, € 7,50 voor volwassenen (op de dag zelf € 8,50) en € 15 voor gezinnen. Inschrijven kan via www.rodekruistocht.nl of op de dag bij de start: Mainframe, Sint Jansstraat1-01 in Goirle. De start is tussen 7.00 en 11.00 uur.


Er zijn zo’n veertig vrijwilligers, onder wie veertien EHBO’ers van het RodeKruis Tilburg, actief tijdensde tocht. Wie mee wil helpen of wie wil sponsoren kan contact via 013-5425163 of info@rodekruistocht.nl.

Wandelen voor het Rode Kruis Wandelen voor het Rode Kruis