“Aangenaam kennis te maken…”

Arjen Selles – Clean Products bv.:

Specialist in milieubewust en ecologisch schoonmaken

 

Wat doe je als je als consument of bedrijf regelmatig schoonmaakt, maar het milieu niet wil aantasten met allerlei chemische en schadelijke middelen? Dan ga je op zoek naar een milieubewuste en ecologische variant! Arjen Selles, bedrijfsleider van Clean Products BV. weet alles van schoonmaken met een groen randje!

 

“Onze schoonmaakmiddelen zijn ecologisch volledig afbreekbaar. Ze bevatten de enzymen die je in de natuur en zelfs in je eigen lichaam terugvindt. Onze middelen breken zichzelf en rotzooi af, zoals de natuur dat zelf ook zou doen!” vertelt Arjen enthousiast. “We hebben alles op gebied van huishoudelijke producten, zoals ontvetters, allesreinigers en groenverwijderaars. Op dit moment richten we ons voornamelijk op de consument, maar in de toekomst willen we ook meer voor het bedrijfsleven gaan doen. Horecazaken bijvoorbeeld! Daar wordt veel schoongemaakt en als dat milieuvriendelijk(er) kan, is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen. Het mooie van onze schoonmaakmiddelen is dat ze het vuil afbreken en oplossen, daardoor giet je na het schoonmaken praktisch schoon water door je afvoer, wat ook weer beter is voor je gootsteen en leidingen.”


Speurtocht

Arjens taak bestaat uit het aanboren van nieuwe markten. “Dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik zie het als een grote speurtocht. Steeds weer nieuwe mogelijkheden verzinnen, ja dat ligt mij wel. We houden dan ook met regelmaat een brainstorm, waarbij we bedenken waar we ons product op de markt kunnen brengen. In de toekomst hoop ik dat onze schoonmaakmiddelen in het schap naast de andere schoonmaakproducten te vinden zijn.” Uiteindelijk hoopt hij in elke regio in Nederland een vertegenwoordiger te hebben. “Momenteel werken we voornamelijk in onze eigen regio, omdat we dan het allerhoogste servicelevel kunnen bieden. Heeft iemand iets nodig? Dan brengen we het gewoon even langs! Daarnaast kunnen klanten via onze webshop producten bestellen.”

 

Milieubewuste ondernemers

De Kennismaker is voor Arjen een ideale manier om kennis te maken met milieubewuste ondernemers die samen met hem een steentje bij willen dragen aan een beter, schoner en minder belast milieu. Daarnaast zou je ook op een andere manier kennis kunnen maken met Arjen. Hij is namelijk de leadzanger van Fogertys Rivival, een Creedence Clearwater Rivival Coverband. “We treden ongeveer één keer per maand op. Superleuk om te doen!”

Arjen Selles, Clean Products,  Ringbaan Oost 102   5013 CD  TilburgT: 06 860 84 131  E: a.selles@cleanproductsbv.nl   W: www.cleanproductsbv.nl

 

De Kennismaker
 

kennismaker13 kennismaker13