Vogelexcursie van “De Steenlopers”

Zaterdag 28 maart geven ’De Steenlopers’ een vogelexcursie op en rond het landgoed Gorp en Roovert. De lente is nabij en vogels zijn reeds her en der begonnen met het bouwen van hun nesten. Tussen het opkomend lover zijn zij thans nog goed te zien. Ook zijn zij te herkennen aan hun vlucht en zang. Naast informatie omtrent vogels leert u ook het landschap en de dieren en planten die erin samenleven kennen.

Deze nieuwe excursie wordt opnieuw geleid door een ervaren vogelkenner. De wandelingen zijn bedoeld voor een ieder die interesse heeft in alles wat leeft, groeit en bloeit en vereist geen kennis of ervaring vooraf.  Wel is het handig als u over een verrekijker beschikt en die meeneemt en goed schoeisel draagt. Ook ouderen en ouders met kinderen kunnen zich inschrijven. Wees er snel bij!
 

Duur van een excursie is ongeveer 2 a 3 uur zodat u nog op tijd terug bent om van de rest van de dag te genieten. De precieze route zal steeds worden bepaald al naargelang de grootte en samenstelling van de groep.

 

Kosten: € 7,50 p.p. per excursie (kinderen €2,50).

 

Datum: 28 maart 2015

Route:  Landgoed Gorp en Roovert
 

Vertrek vanaf de kerk (Sint Jans Onthoofdingskerk, Kerkstraat 1 in Goirle)

Terug: ca. 10.15 uur

Aanmelden vooraf via e-mail: steenlopers@outlook.com

of telefonisch (zie onderstaande nummers)

 

Na afloop krijgt u een verslag van de wandeling thuisgestuurd.

Betaling: Indien mogelijk gepast voorafgaand aan de excursie.

Victor Retel Helmrich (06-23896475). 

Thierry Dinjens ( 06 30806002)

vogelexcursie vogelexcursie