LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 25-03-2015

Funkey hockey en de lentekriebels

De lente is begonnen. Dat konden we wel merken. Iedereen was vrolijk. Een van de assistenten helemaal, dat krijg je als je ’Lente’ heet. Daarbij hadden we ook een feestje omdat Hedwig op deze dag jarig was. Dus met z’n allen flink gezongen voor haar 6de verjaardag.

Vandaag konden we ook weer een aantal nieuwe kinderen welkom heten. Zo deden Lot, Renske, Tomas, Victoria, Fenne en David een proefles mee, een leuke manier om kennis te maken met ’funkey’ en puppie-hockey. Wil je dit ook eens doen, meld je dan even via onze website (www.mhcgoirle.nl) aan.

Vele mama’s en papa’s moedigden de kinderen flink aan. En zelfs opa’s en oma’s waren aanwezig, en waren trots op hun kleinkind. Leuk om te zien dat de kinderen ook echt een uur lang op het veld bezig zijn en nauwelijks oog hebben voor de toeschouwers. We hadden dan ook weer veel renoefeningen en spellen met stick en bal. Uiteindelijk eindigen we altijd met een high-five langs het publiek. Omdat Meisjes A1 al op het veld klaar stond voor hun wedstrijd, deden zij ook mee in het rondje high-fives.

Volgende week gaan we weer lekker verder, nieuwe spellen en hopelijk weer mooi weer. Tot dan!

Namens alle trainers, Marielle Finders 

 

Recreanten hockey

Recreanten hockey (ook wel trimhockey genoemd) is een ontspannen vorm van hockey voor volwassenen vanaf ca. 30 jaar die geen of weinig hockeyervaring hebben of al langere tijd niet meer actief hockeyen. Het is goed voor de conditie en superleuk om actief bezig te zijn in teamverband. MHC Goirle heeft al jaren een actieve recreantenhockey-afdeling met ruim 80 leden De groep is gemengd en kent spelers op elk hockey niveau.

Op maandag-, woensdag- en donderdagavond wordt er getraind. Naast de wekelijkse training nemen alle Recreanten teams deel aan diverse vriendschappelijke wedstrijden in midden Brabant.

Spreekt recreantenhockey jou aan? Doe dan een keer mee met een proeftraining. Neem hiervoor en voor meer informatie contact op met

 

Dames 25+ met hockeyervaring gezocht voor de maandag- of woensdag avond

Maar ook voor dames die niet gemengd willen spelen is plaats: Recreanten D (met de D van Dames !) zoeken versterking!
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je sportiviteit en gezelligheid combineren, denk dan eens aan recreanten D. Wij zoeken nog dames van 25 jaar of ouder met hockeyervaring.
De wedstrijden worden afwisselend op maandag- en woensdagavond gespeeld. Heb je interesse neem dan contact op met Aukje van Liempt (Aukjevanliempt@gmail.com).

 

Gezocht voor de Communicatiecommissie

Wie wil ons toffe team komen versterken voor  algemene communicatie (evenementen, persberichten, acties); multimedia (foto’s en filmpjes); mediastrategie (nadenken over inzet communicatiemiddelen voor de vereniging) en het mee in de lucht houden van onze web site, FaceBook pagina, Goirles Belang berichten, en Digitale Nieuwsbrief ? Alle activiteiten kunnen vanuit huis gedaan worden en  meestal op een tijd dat het jezelf schikt.

Ook zijn we op zoek naar een back up voor onze technische mannen achter de schermen. Dus  ben jij pro-actief, nieuwsgierig en zelfsturend en wil jij je club graag vooruit helpen? Stuur ook dan een reactie naar redactie@mhcgoirle.nl of neem contact op met Raymond Tuerlings, bestuurslid communicatie & PR (0681618187).

 

MHC Goirle viert binnenkort  haar 35-jarig bestaan.

In het jubileumweekend van de onze club op 20 en 21 juni 2015 zullen verschillende activiteiten plaatsvinden om de mijlpaal te vieren.

Dit 7e lustrum laten wij uiteraard niet geruisloos voorbij gaan! Bijna traditioneel is dit weer reden voor een feestje. Een feestje dat we met de hele club vieren. Op zaterdag zullen  er activiteiten georganiseerd worden voor de jeugd. Op zondag worden verschillende activiteiten voor de senioren gepland.

Dit spektakel mag je niet missen!

MHCfunkey 21-3-15 MHCfunkey 21-3-15
MHCmeld je aan voor recreanten hockey MHCmeld je aan voor recreanten hockey
MHChelpen met communicatiekopie MHChelpen met communicatiekopie
mhc 35 jaar d mhc 35 jaar d