V.O.A.B.

Collectieve off day VOAB leidt tot 5 – 1 nederlaag tegen Zeelandia Middelburg

De spelers van VOAB 1 speelden met rouwbanden om,  ter nagedachtenis van en uit eerbetoon voor de plotseling overleden Richard Martens (56), vader van speler Rens Martens van VOAB 2.

VOAB 1 was de weg kwijt in Middelburg. Al na drie minuten stond het 1 – 0 voor de thuisploeg. Een voorzet vanaf links werd knap ingeschoten door spits Daniel Wissel. Tien minuten later was het al 2 – 0. Pieter van der Heijden struikelde in de 16 over de bal en in zijn val nam hij zijn tegenspeler mee. Jarreau Manuhuwa schoot de pingel onberispelijk binnen. In de 21e minuut werd een doelpoging door Alberto Conde Morgado nog net verijdeld na weer struikeling van Pieter. Zes minuten later schoot Alberto wel raak na een snelle uitbraak van de thuisploeg (3 – 0).
Pas na een half uur spelen schoot Casper van Beers op doel maar keeper Freek van der Maas had er geen moeite mee. Bij de volgende aanval van VOAB werd Stijn van Laarhoven in de 16 neergehaald maar de scheidsrechter legde de bal erbuiten. De vrije trap van de voet van Niels van Antwerpen ging ruim naast het doel.

Toen ontstond er zo maar hectiek in het veld, waarbij Casper van Beers, nadat hij eerst een tik had uitgedeeld, een beuk kreeg en tegen de grond ging. Het opstootje dreigde te ontaarden. Casper kreeg een tweede gele kaart en mocht gaan douchen. Het bleef ongedurig in het veld en scheidsrechter Wiegmans besloot tot een afkoelingsperiode. Het was in de 37e minuut.
Na heropening van de wedstrijd was het binnen de kortse keren 5 – 0, een ongekende blamage voor de bezoekende ploeg. Alberto scoorde in de 40e minuut en Niels Luteijn scoorde 5 – 0 vlak voor de rust. Gelukkig voor VOAB kopte Daniel Wissel vlak voor rust in kansrijke positie over het doel van Jeffrey van Gestel.

Debuut A1-speler Luuk Evers

Na de thee debuteerde Luuk Evers verdienstelijk in de hoofdmacht van VOAB. In de tweede helft speelde VOAB een stuk beter dan in de eerste.
In de 52e minuut nam Koen de Rooij een vrije trap waaruit Rutger Zoontjes bijna scoorde. Twee minuten later werd dezelfde Rutger in de 16 getorpedeerd. De daarop volgende penalty werd door Niels van Antwerpen koel benut (5 – 1). Gennaro Eikenhout van ZM miste enkele minuten later voor open doel. Hij schoot hoog over.

Koen de Rooij nam een aantal vrije trappen, die hij hoog in de 16 schoot maar het lukte niet de bal binnen te koppen. Robbert Swinkels zag een vlammend schot van zijn voet gestopt en Ludo had nog een schietkans maar die ging naast het doel.
De thuisploeg was nog een paar keer dicht bij een treffer maar met was geluk en wijsheid hield de geplaagde defensie van VOAB stand.

 

Vrijwilligersavond met als thema Las Vegas Party op 27 maart 2015

Op vrijdag 27 maart a.s. is ons clubhuis ’t Amateurke vanaf 20:30 uur geopend, ontvangst met een welkomstdrankje tot 21:30 uur.

Omdat S.V. V.O.A.B. haar vrijwilligers een warm hart toedraagt wordt ons clubhuis weer omgetoverd in Las Vegas sfeer.

Keurslagerij van Hest zorgt weer voor  de hapjes voor deze avond.

Tot de klok van 23:00 uur zal er gepaste muziek voor iedereen gedraaid worden.
Na het bekend maken van de vrijwilliger van het jaar zal onze disco het feest verder opvoeren.

 

Schrijf je nu in voor de VOAB voetbaldagen 2015

De VOAB voetbaldagen worden op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 augustus 2015 gehouden op Sportpark v/d Wildenberg (complex VOAB). Dan is het nog schoolvakantie.

Alle jeugdleden van VOAB geboren van 1 januari 2002 tot en met 31 december 2008 kunnen zich voor de VOAB voetbaldagen inschrijven.

Tijdens de VOAB voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma van drie dagen aangeboden. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting maar wel inclusief lunch. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen genoeg aandacht besteed aan de keepers. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een shirt, een bal en een certificaat met groepsfoto.

Het deelnamebedrag voor de editie 2015  bedraagt € 60,- en hierover krijgt u na aanmelding een mail met betalingsinfo. Je kunt je inschrijven t/m 19 juli 2015, VOL = VOL!! Zie de website voor de inschrijving.

 

William van Overbeek (40) nieuwe trainer VOAB

William van Overbeek wordt de nieuwe hoofdtrainer van VOAB.  Hij is nu nog trainer van de Heesche Voetbalclub Heesch (HVCH), uitkomend in de 1e klasse C. Eerder was hij trainer bij FC Engelen, Wilhelmina en BMC Berlicum. Hij had verder verschillende functies bij de bvo FC Den Bosch. Hij heeft het diploma “UEFA A / Trainer-Coach I Senioren”. Dit diploma geeft de bevoegdheid om als trainer/coach op te treden in het gehele amateurvoetbal of de beloften-competitie betaald voetbal en/of als assistent-trainer in het betaalde voetbal.

Hij voetbalde bij RKC in de A1-jeugd en in het beloften-team van RKC en FC Den Bosch. Hij speelde één jaar in België bij KFC Nijlen. Verder bij Wilhelmina, Rossum en FC Engelen. William staat bekend als een rustige, tactisch sterke trainer, die de selectiespelers laat meespreken, maar daardoor ook verantwoordelijkheden bij hen legt. Hij is ambitieus, wat past bij de ambities van VOAB. De goede organisatie en jeugdopleiding van VOAB spraken William erg aan.

 

De jeugd van Sacel dankt VOAB hartelijk voor de voetbalshirts (dankbrief)

Eerder heeft de stichting Hulp aan Roemenië, via Klaas Herder (vrijwilliger bij onze stichting) voetbalshirts van uw club ontvangen.

De shirts zijn met het transport van november naar Roemenië gegaan. En aan het hoofd van de school, de heer Marius Boromotiz gegeven.

De heer Boromitz promoot heel sterk sporten. Vaak zijn er ook geen andere ontspanningsmogelijkheden voor de jeugd. Zeker niet voor de jongeren wonende in verder van de school gelegen dorpen.

Bij het samen kunnen sporten, is het teamgevoel erg belangrijk. Teams herkenbaar kunnen maken met o.a. shirts speelt hier sterk op in. Het geeft saamhorigheid, solidariteit, herkenbaarheid en het gevoel van “ik hoor erbij”

Op de foto ziet u dat de sponsortekst niet zo belangrijk is, maar door gelijke kleuren staat hier een team. Zelfs jongens en meisje door elkaar. Zij zijn er trots op tot een team te kunnen behoren.

Wij hopen u een beeld te hebben gegeven waar de shirts zijn beland en danken u heel hartelijk.

 

Met vriendelijke groet

Frans Pasmans, voorzitter

 

Vacatures Trainers / Coaches

Voor het nieuwe seizoen zijn wij bij de E en F pupillen van VOAB op zoek naar trainers / coaches voor de E2, F1 en F2. Voor deze selectieteams zoeken wij kind-onafhankelijke (neutrale) trainers / coaches. Van de kandidaten wordt verwacht dat zij twee keer per week de training van het team verzorgen en op zaterdagen de wedstrijden begeleiden. Enige ervaring in het trainen / coachen is een pré. VOAB biedt kandidaten de gelegenheid om een trainerscursus te volgen bij de KNVB. U kunt uw interesse kenbaar maken aan Kees Pellis, TJC van VOAB, ook kan Kees u nader informeren.

Contact opnemen kan via de mail: keespellis@outlook.com of telefonisch via 06-23210563.

 

VOAB maakt kennis met…..
Tom Hereijgers

Mijn leeftijd is:

7 jaar (geboren 24 augustus 2007)

Mijn vader en moeder zijn:

Werner en Nicole

In welk team speel je?

F12

Mijn favoriete positie:
Aanvaller

Wat is je favoriete voetbalclub?
Weet ik nog niet

Wie is je favoriete speler?

Van Persie

Wat zijn je hobby’s naast voetballen?

Gitaarles en turnen

Ik voetbal graag bij VOAB, omdat ……

Mijn vriendjes hier spelen

 

Sponsor van de week Lastecni

Lastecni is een jong bedrijf. Hans Nijssen richtte het bedrijf op in 1992.
Inmiddels hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn van een flinke groep klanten met uiteenlopende wensen en behoeften.
We zijn gespecialiseerd in het lassen van staal, roestvaststaal, aluminium en gietijzer.
Onze werkzaamheden bestaan uit het maken van staalconstructies, machine-onderdelen, trappen, hekwerken en bordessen.

Kortom, alles wat met staal te maken heeft, wordt bij ons door een vakkundig team vervaardigd.
Daar het een klein bedrijf is, is de sfeer persoonlijk en zijn wij flexibel.

Wij zijn vooral sterk in maatwerk. Alles kan passend en naar wens gemaakt worden.

Lastecni is lid van de metaalunie.

De mensen

Liever dan ons uit te leven in buitensporige groei, kiest Lastecni voor de kracht van een in omvang beperkte organisatie die zich concentreert op de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Planning en productie blijven flexibel en overzichtelijk waardoor zeer korte levertijden mogelijk worden gemaakt.

Wat wij bovendien belangrijk vinden is een persoonlijke relatie met onze klanten.

Onze enthousiaste mensen helpen u graag!

LASTECNI, Poppelseweg 7c-01, Postbus 1, 5050 AA Goirle
T. 013 534 03 49, F.013 211 73 56 - www.lastecni.nl

Luuk Evers Luuk Evers
William van Overbeek William van Overbeek
Sacel Roemenië Sacel Roemenië
Tom Hereijgers Tom Hereijgers