“Aangenaam kennis te maken…”

Johnny Romijn –  Fietsengoirle.nl

Reparaties binnen 24 uur geklaard!

 

Ondernemen zit nu eenmaal bij Johnny in ’t bloed. Niet gek dus, dat hij sinds kort zijn eigen fietsenwinkel aan het Van Hogedorpplein in Goirle runt. Inkoop, verkoop en reparatie: Johnny voelt zich helemaal op zijn plek in zijn rol als eigenaar van Fietsengoirle.nl. En dat allemaal in een razend tempo. Zijn belofte? Reparaties zijn binnen 24 uur klaar!

 

“We repareren niet alleen fietsen, maar sinds kort ook rollators,” zegt Johnny. Een slimme zet, aangezien zijn winkelpand zowat grenst aan de woonzorgcomplexen Guldenakker en Berkenrode. Johnny is jong en ondernemend. Hij ziet kansen en grijpt ze. Zo liep het ook met het pand aan het Van Hogedorpplein. “Een ideale locatie, waar veel winkelpubliek voorbijkomt. Zeker met de komst van de nieuwe Albert Heijn en de Big Bazaar. Veel mensen brengen hun fiets tijdens het winkelen weg. Vervolgens ga ik of een van mijn twee medewerkers er mee aan de slag. We noemen onszelf ‘de snelste service in uw buurt’. Die belofte maken we waar.”

 

Groothandel voor particulieren

In zijn winkel en online biedt Johnny meer dan 200 occasions van diverse merken. “We bieden Popal Yipeeh en Volare, maar hebben ook een eigen merk.  Zojuist heb ik een akkoord bereikt met een leverancier van transportfietsen. Die zijn erg populair op dit moment. Daarnaast ben ik eigenaar van een lijn met fietsonderdelen (www.fietsonderdelendiscount.nl). Dat kun je zien als een groothandel voor particulieren. Uiteraard met groothandelprijzen. Ideaal voor de doe-het-zelver die graag zélf aan zijn fiets sleutelt, maar daar wel de juiste materialen voor zoekt.”

 

Werken als tweede hobby

“Tja, het combineren van een webshop en winkel vraagt veel van je tijd. Werken is mijn tweede hobby,” grapt Johnny. Op zoek naar een nieuwe fiets? Band lek? Of een kapotte rem? Johnny en zijn werknemers hebben je fiets weer binnen 24 uur ‘op de been’. Kom eens langs in de winkel of bezoek de webshop online!

 

Johnny Romijn, Fietsengoirle.nl T: 013 3050061 E: johnny@fietsengoirle.nl

Van Hogendorpplein 80 Goirle W: www.fietsengoirle.nl

 

De Kennismaker
 

kennismaker10 kennismaker10