Nieuw in Goirle

Vanaf 2 maart 2015 is er in Goirle een nieuw bedrijf gevestigd. Bert-Jan Kogels start dan met zonnepanelen dit in samenwerking met Ecoverbruik Nederland en Ecoverbruik België. Dit bedrijf monteert al vanaf 2006 zonnepanelen in België en hier staan ze als 3e op de lijst van meest gerenommeerde bedrijven in zonne-energie.

 

Doel is om te laten zien dat zonnepanelen voor iedereen beschikbaar zijn voor bijna ieder dak maar zeker voor ieders portemonnee. Dit geld natuurlijk ook voor mkb bedrijven, land-, vee- en tuinbouw bedrijven waarvoor zelfs nog gunstigere regels gelden. (gebruik maken van de subsidie asbest eraf zonnepanelen erop vraag naar onze scherpe aanbieding)

 

Maar het belangrijkste van zonne-energie is dat het beter is voor het milieu en het wegnemen van de hoge- en steeds maar stijgende energiekosten.

In 20 jaar heeft u zeker € 15000,00 of meer ten op zichtte van uw huidige energierekening verdient, wat u met de rente van vandaag bijna niet kunt realiseren op uw spaarrekening.

 

Bert-Jan garandeert dat het terugverdienen begint zodra u zonnepanelen plaatst. Dit wil zeggen dat u meer koopkracht krijgt. U heeft nooit geen last meer van stijgende energie prijzen, momenteel is dat ongeveer 4% per jaar.

 

Even belangrijk is het dat men met alleen Europese  kwaliteitsproducten werkt. Met Eu keurmerken. Tevens wordt er een garantie periode gehanteerd van 20 jaar. Dit omvat alles wat geleverd wordt. Mocht er toch iets mis zijn met de installatie wordt er binnen 48 uur voor een oplossing gezorgd. Alles van plaatsing tot garantie komt vanuit ecoverbruik zelf dus een bedrijf voor alles.

 

Ook heeft ecoverbruik een app. ontwikkeld zodat u ieder moment kunt monitoren hoe uw zonnepanelen werken wat ze opleveren en zelfs als er een defect mocht zijn is dat zichtbaar op uw telefoon of computer.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in zonne-energie dan bent u hier op het juiste adres. Neem dan contact op per e-mail met uw naam en telefoonnummer. Bert-Jan neemt dan contact met u op en maakt met u persoonlijk een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek van ongeveer 1 uur waarin alles voor u in een keer duidelijk is.

 

Mail naar:   bjkogels@ecoverbruik.nl

eco eco