Win vrijkaarten voor Soundos & Guests!

Vrijdag 6 maart CC Jan van Besouw

Sommige mensen worstelen eindeloos met het vullen van hun CV. Want zonder ervaring kom je tegenwoordig nergens meer. Dat is voor Soundos en haar gasten geen enkel probleem. Ervaring lijkt  in hun genen te zitten, ze zijn er mee geboren!

 

Soundos | Laat op sleeptouw nemen door de energieke cabaretière Soundos. Messcherp, ijzersterk en geboren met ervaring, zal ze korte metten maken met al je onervarenheid, je vragen en je vooroordelen. Na ‘Soundos Aangenaam’ en ‘Er is geen plan B’, is dit alweer Soundos’ derde avondvullende voorstelling. En ook dit keer geldt: als je na afloop weer buiten staat ben je moe van het lachen, een stuk wijzer en een ervaring rijker.

 

Guests | Zoals de naam doet vermoeden komt Soundos niet alleen. Voor de pauze wordt een kwalitatief blik cabaretières open getrokken: de jonge en talentvolle Madeleine Kool, Lonneke Dort en Lucinda Sedoc. Vier reuzekomische dames voor de prijs van één!

 

Win vrijkaarten voor Soundos & Guests - Geboren met ervaring.

Ben jij net als deze dames ook geboren met ervaring? Laat het ons zien met een leuke baby-/kinderfoto van jezelf. Je maakt dan kans op vrijkaarten voor Soundos & Guests!  Foto’s kunnen gestuurd worden naar publiciteit@janvanbesouw.nl

Gelukkige winnaars krijgen  voor donderdag 5 maart bericht.

Soundos & Guest - Geboren met ervaring – cabaret

Vrijdag 6 maart | 20.30 uur| CC Jan van Besouw | Entree € 20,00
 

 

soundos soundos
(Kleine) Soundos doet je smelten (Kleine) Soundos doet je smelten