G.S.B.W. Nieuws

Matige wedstrijd GSBW 1 in Waspik

Vandaag stond de wedstrijd in en tegen Waspik op het programma. De 1e wedstrijd tegen de nr. 6 van de ranglijst was geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Robin Vugts was geblesseerd en Koen Kuiten was ziek. Daardoor begon A-jeugd speler Rick Kuijpers in de basis. De basis die vandaag begon aan de wedstrijd bestond uit: Benny Vermeer, Artur Nederlof, Rick Kuijpers, Dave Tierie, Wesley van Gestel, Luke Vrinds, Luuk Becker, Niek Nihot, Dave Welten, Casper de Blouwe en Koen Meijboom. Op de bank zaten: Roy Donders, Bradley Luijten en Bob Peeters.

1e helft:

Al na 5e minuut keek GSBW tegen een 1-0 achterstand aan. Vanuit een voorzet vanaf rechts kopte Guido v.d. Hoven op het doel. Benny kon de bal nog wegtikken maar op de rebound van Tom van Ool was hij kansloos.

Pas in de 12e minuut viel het eerste kansje van GSBW te noteren. Een voorzet vanaf links door Wesley werd door Luuk terug gekopt op Luke. Het schot van Luke vanaf ongeveer 25m ging maar net naast het doel van Waspik.

2 minuten later kreeg Dave T een prima kans. Vanuit een pass van Dave W. kon hij vanaf links alleen richting het doel van Waspik lopen. Dave schoot echter vanaf ongeveer 13m tegen de uitgelopen keeper aan.

In de 21e minuut viel de 1e gele kaart voor GSBW. Na een ongelukkige botsing met een speler van Waspik was deze voor Luuk B. Wegens commentaar op deze kaart kregen ook Wesley en aanvoerder Benny nog geel.

In de 24e minuut had Benny nog een prima redding in huis. Op en inzet van Guido v.d. Hoven kon hij met de voet redding brengen. Even later kreeg Luke nog een redelijke kans. Zijn volley vanaf ongeveer 28m ging over de keeper maar helaas net naast het doel.

In de 33e minuut kreeg Coen Roksnoer nog een kans. Vanuit een voorzet vanaf links tikte hij de bal, nog enigszins gehinderd door Wesley, maar net naast.

GSBW leed de 1e helft te veel onnodig balverlies of leverde deze onnodig in bij de tegenstander.

2e helft:

Al in de 46e minuut kwam GSBW goed weg. Coen Roksnoer schoot van dichtbij ruim over.

In de 57e minuut viel dan toch de 2-0. De GSBW verdediging bleef staan na vermeend buitenspel. De speler die het betrof nam echter geen deel aan de aanval waardoor een 1 tegen 2 situatie ontstond. Vanuit deze aanval kon Jes Zijlmans uiteindelijk simpel scoren.

GSBW was de weg even kwijt waardoor Coen Roksnoer 3 minuten later vanuit een voorzet vanaf links Benny met een kopbal kon passeren en de 3-0 op het scorebord kon laten noteren. Hierna werd er door trainer Cemal Yilmaz de 1e wissel toegepast. Luke werd vervangen door Roy. Weer 3 minuten later werd het dan ook nog 4-0. Vanuit een voorzet vanaf links kon Benny de bal nog net tegen de lat tikken. Coen Roksnoer was attent en kon de terug springende bal simpel in het doel tikken. In de 70e minuut werden ook nog Rick en Dave W. gewisseld en kwamen Bradley en Bob in het veld.

In de 77e minuut kreeg Luuk zijn 2e gele kaart wegens commentaar op de leiding en kon GSBW met 10 man verder. Dit leidde uiteindelijk in de 87e minuut tot de 5-0 door invaller Rik Wouters.

GSBW was vandaag geen schim van de ploeg die het koploper Rijen vorige week nog moeilijk maakte.

De volgende competitiewedstrijd is tegen NOAD. Deze wordt gespeeld a.s. zaterdag 7 maart, aanvang 17.30 uur.

28 Maart Reeshoftoppers bij G.S.B.W.

Praktijk workshop positief coachen woensdag 4 Maart

A.s. woensdag 4 maart wordt er een vervolg gegeven aan de workshop ”Positief Coachen”.
Dit tweede deel, het praktijkdeel, wordt bij VOAB gegeven en alle deelnemers worden om 18:30 uur in het VOAB- clubhuis verwacht. Uiteraard is voetbalicoon Joris Mathijsen weer van de partij.

Wij hopen dat ook deze praktijk workshop druk bezocht gaat worden door onze jeugdtrainers en - leiders.

Uiteraard wordt er dan op woensdagavond 4 Maart  NIET getraind, zodat alle trainers in de gelegenheid zijn om deze workshop bij te wonen.

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:

18.30 uur ontvangst leiders/trainers in het clubhuis van VOAB (Joris is er ook bij!)

19.00 uur start training (VOAB C3) op het veld (Observatie langs het veld)

20.00 uur einde training en observatie

20.15 -21.00 uur nabespreking in clubhuis VOAB

Penalty bokaal

De voorrondes voor de penaltybokaal zijn weer van start gegaan. Iedere week wordt bekend gemaakt welke teams aan de beurt zijn. Houd de website goed in de gaten. De penalty’s worden genomen ná afloop van de voetbalwedstrijd .

Het is de bedoeling dat de eigen trainer/ leider gaat keepen. Iedere speler mag 3 penalty’s nemen. De winnaar van elk team plaatst zich voor de finale op :