LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

Fysio inloopspreekuren

De inloopspreekuren van Fysiotherapie Van Iersel & Zandbergen bij MHC Goirle gaan weer van start. Het inloopspreekuur vindt afwisselend plaats op de dinsdag- en woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur in de EHBO-kamer op de club en zijn voor alle leden van MHC Goirle vrij (zonder afspraak) te bezoeken.

Het inloopspreekuur dient om kleine blessures het hoofd te bieden, maar ook om te screenen of nader onderzoek en behandeling in de praktijk nodig zou kunnen zijn.

Op onderstaande data zal het inloopspreekuur plaats vinden op de club:

Dinsdag 3 maart

Woensdag 11 maart

Dinsdag 17 maart

Woensdag 25 maart

Dinsdag 7 april

Woensdag 15 april

Dinsdag 21 april

Woensdag 6 mei

Dinsdag 12 mei

Woensdag 20 mei

Dinsdag 26 mei

Woensdag 3 juni

 

Digitaal wedstrijd formulier

Beste aanvoerders, coaches en scheidsrechters,
Het tweede gedeelte van de competitie is weer begonnen en graag willen wij van de gelegenheid gebruik maken om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. De competitieleiding eist dat alle wedstrijdformulieren uiterlijk op het eind van de wedstrijddag volledig zijn ingevuld. 
Voor elk niet ingevuld formulier krijgt de club een boete.
Daarom: Scheidsrechters: vul direct na je wedstrijd het digitale wedstrijdformulier in. Het invullen is pas klaar wanneer je weer bent uitgelogd. Invullen dient door beide scheidsrechters te gebeuren.

Aanvoerders/coaches: Zorg dat de namen van spelers/speelsters vóór de wedstrijd zijn ingevuld, dan kunnen de scheidsrechters direct na de wedstrijd het formulier invullen en kunnen jullie ook direct accorderen. Laten we samen zorgen dat we voorkomen dat we boetes krijgen en dat we het geld voor de club kunnen behouden!
Sportieve groet, Het wedstrijdsecretariaat

 

Funkey hockey (voor kinderen van 4 en 5 jaar) weer van start

Funkey heeft als doel kinderen van 4 en 5 jaar kennis te laten maken met hockey. Tijdens de lessen komen de kinderen in aanraking met een variëteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van 4/5-jarigen. Op die manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen

Zaterdag 28 februari was het eindelijk zover. Alle funkeyers en puppies en ouders waren afgelopen week weer warm gemaakt om zaterdag op tijd op het veld te zijn. De training was voorbereid, de trainers waren er klaar voor, het materiaal was gecheckt, alle voet/hand/softballen waren weer opgepompt. En niet te vergeten, we zouden 10 nieuwe kindjes welkom heten...

Helaas, het enige waar we niet voor konden zorgen, is het weer. En dat gooide dus roet in het eten. Om half 9 ’s morgens waren de velden wit door de bevriezing, spekglad en keihard. En zat er niks anders op dan deze training, en ook de wedstrijden van 09.00u, af te lasten.

Gelukkig pakte iedereen dit sportief op. De kinderen die er waren dronken een glaasje ranja en met een aantal nieuwe leden hebben we toch even kort kennisgemaakt. 

Er waren zelfs een paar kinderen, Jasper, Mats, Julian, Florian en Iris, die zich rondom het veld goed vermaakten. En toen het veld bespeelbaar werd, doken zij met een paar ballen gauw het veld op om toch nog even wat te hockeyen.

 

Volgende week een nieuwe kans. Om 9uur staan de trainers weer klaar en hopen we dat we met zijn allen kunnen spelen, plezier maken en uiteindelijk ook moe worden.

Tot dan!

Namens de trainers, Marielle

 

Heb jij zin om spelenderwijs kennis te maken met hockeyen kom dan gerust eens een keertje meedoen. Kijk voor meer informatie op

www.mchgoirle.nl of neem contact op met de jongste jeugd commissie via

jongstejeugdcom@mhcgoirle

MHCVan iersel Zandbergen 2014kopie MHCVan iersel Zandbergen 2014kopie
MHCDWF2 MHCDWF2
MHCfunkey-start weer MHCfunkey-start weer