BENEFIET DINER tbv STICHTING TESS bij Restaurant L’ Orangerie, Heuvel 39 5038 CS Tilburg

ingevoerd op 03-03-2015

U wordt ontvangen tussen 18.30 en 19.30 uur.

Aanvang diner: 19.30 uur.

4 gangen diner á € 49.50 pp exclusief de door u te nuttigen dranken.

 

De avond zal muzikaal worden opgeluisterd door Monique Timmermans, Dick van Altena en Marcel en Wilma Smulders.

 

Over stichting Tess.

Stichting Tess stelt zich ten doel om voor kinderen met het syndroom van down, autisme of een andere al dan niet aangeboren verstandelijke en/of motorische beperking interactieve dolfijnondersteunde therapie bij het Curacao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) mogelijk te maken.

Deze therapie heeft bewezen een belangrijke aanvulling in de dagelijkse ontwikkeling van kinderen met beperkingen te zijn en voor een hogere kwaliteit van leven voor kind, ouders en hun omgeving te kunnen zorgen.

Het mooie van de stichting is dat er geen geld aan de strijkstok blijft hangen immers alle mensen inclusief het bestuur werken gratis en krijgen geen loon en geen vergoedingen. Het op de wachtlijst staan is voor de ouders niet vrijblijvend. Door ouderparticipatie werken de ouders mee door zelf acties op te zetten of mee te helpen bij acties opgezet door andere wachtlijstouders, bestuur of derden om zo gelden binnen te halen voor alle kinderen op de wachtlijst.

 

Reserveren:

Brasserie-Restaurant L’Orangerie: 013 – 5431132

Email: lorangerie@live.nll

Betaling: bij reservering verzoeken wij u meteen te betalen.

U kunt betalen op NL32INGB0007645663 t.n.v. Orangerie Tilburg onder vermelding van benefiet diner stichting Tess.

 

Bij annulering na 10-04-2015 zal geen terugbetaling plaats vinden. Het door u overgemaakte bedrag komt dan volledig ten goede aan stichting Tess.

Orangerie Orangerie