7 maart 2015 open dag La Poubelle Goirle en officiële opening

ingevoerd op 03-03-2015

Aanstaande zaterdag 7 maart is de officiële opening van La Poubelle-Kringloopbedrijf in Goirle. Dat gebeurt met de onthulling van een kringloop-kunstwerk door wethouder Sjaak Sperber. Bezoekers kunnen tijdens deze open dag aan de Nobelstraat een kijkje nemen achter de schermen;  er zijn demonstraties, hilarische muzikanten, lekkers en cadeautjes. Onze deuren staan open van 9.30 tot 17.00 uur.

Kringloop-kunst

Wethouder Sperber zal om 11 uur een bijzonder kringloop-kunstwerk van Simon Haen onthullen; een levensgroot reliëf, opgetrokken uit ‘afgedankte spullen’.  Het kunstwerk is in samenwerking met Loa lak Specialties gemaakt.

Programma

Wat er allemaal komt kijken in de kringloop wordt op die zaterdag duidelijk; met eigen ogen kun je zien dat de meubels worden gereinigd voor ze de winkel in gaan, hoe prijzen van boeken worden bepaald en hoe van restmaterialen weer nieuwe dingen worden gemaakt. Dat gebeurt  normaal allemaal buiten het zicht van de bezoeker. Dus extra leuk om dat nu eens te zien! Bij alle activiteiten staan medewerkers om uitleg te geven.

 

Tijdens de open dag zal  er ook hilarisch vermaak zijn door de mobiele driemansband Funfare die muziek mixt met straattheater. Er is gratis koffie, thee en  iets lekkers en na afloop ontvangt iedereen, ook de kinderen, een leuk presentje.

La Poubelle La Poubelle