Voorlichtingsavond Energetische tuinen

Theo van Amelsfoort is 40 jaar werkzaam als hovenier en al ruim 30 jaar ontwerpt hij tuinen. In januari heeft Theo met succes de opleiding energetisch tuinontwerper afgerond.

Door zijn jarenlange ervaring in het groen is hij er steeds meer van overtuigd geraakt dat een groene leefomgeving bijdraagt aan een fijn en gezond leven. Uit steeds meer grootschalige onderzoeken blijkt dat mensen in een groene omgeving zich gelukkiger en gezonder voelen. 

Na al die jaren was Theo op zoek naar verrijking van zijn vakgebied en vond deze in de opleiding energetisch tuinontwerper. De uitdaging bij een energetisch tuinontwerp is het creëren van een optimale leefomgeving voor plant, dier en mens.

Tijdens de opleiding heeft Theo ervaren een natuurlijke aanleg te hebben voor het energetisch waarnemen. Door gebruik te maken van deze ‘gave’ is hij nog beter in staat zeer persoonlijke tuinen te ontwerpen en aan te leggen.

Theo is er van overtuigd dat een energetisch ontworpen -en aangelegde tuin voor veel mensen extra levensvreugde kan geven.

Hij wil deze werkwijze dan ook graag onder de aandacht brengen tijdens een voorlichtingsavond op woensdag 25 februari om 20.00 uur bij Brasserie de 7 zonden in Goirle. Ontvangstruimte  ‘De Mangerie’, welkom vanaf 19.30 uur.

Wilt u deze avond bijwonen? In verband met de beschikbare ruimte willen wij vragen u vooraf aan te melden via de website www.hoveniervanamelsfoort.nl (kopje Nieuws) of rechtstreeks naar theo@hoveniervanamelsfoort.nl.

 

Theo laat de energie van een boom voelen Theo laat de energie van een boom voelen