“Aangenaam kennis te maken…”

Sandra Vromans – Vromans Bouw

Demo’s, flinke kortingen en volop activiteiten tijdens de Bouwbeurs op 31 januari 2015

 

Vromans is een écht familiebedrijf. De passie voor het vak stroomt door de aderen van alle werknemers. Dat is niet gek: elke dag leveren de mensen van Vromans Bouw prachtig werk af. Hoe ze dat doen? Dat kun je zaterdag 31 januari aanstaande bewonderen tijdens de Bouwbeurs!

 

Inmiddels is Vromans Bouw uit Riel niet alleen uitgegroeid tot een bekende naam in de omgeving, maar ook tot een totaalonderneming op het gebied van kunststof kozijnen, aluminium ramen en deuren, bouw, verbouw en renovatie. “Met een hecht team werken we aan alle uitdagingen op deze gebieden. Je kunt stellen dat onze kracht zit in de veelzijdigheid. We hebben veel specialisten in huis die niet alleen goed maar ook met veel plezier werken. Dat zie je terug in het resultaat,” vertelt Sandra Vromans, van Vromans Bouw.

 

Een kijkje in de aluminiumfabriek

“We willen graag aan de mensen uit de omgeving laten zien wat we doen en met wie we samenwerken. Daarom houden we op zaterdag 31 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur een bouwbeurs. De beurs is gratis toegankelijk en biedt interessante activiteiten voor alle leeftijden. De Destil Promotrailer zal op ons terrein staan, evenals de demowagen van Polytec. Er zijn Quickglas demonstraties en iedereen kan een kijkje nemen in onze eigen aluminiumfabriek. Daar kun je aanwezig zijn bij het maken van aluminium kozijnen. Wil je energiezuinig en milieuvriendelijk bezig zijn? Dan is de presentatie van zonnepanelen en de presentatie van energiebesparende middelen iets voor jou. Er zijn lekkere hapjes en drankjes en je kunt profiteren van spetterende acties! Kortom: de moeite waard om een kijkje te komen nemen toch?”

 

Voor stoere kids

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht! Onder begeleiding van Scouting Riel zijn er volop activiteiten en is er van alles te beleven. Daarnaast kunnen kinderen vanaf 8 jaar mee doen met het super spannende Techniek4Kids. Solderen, figuurzaken, glas graveren en nog veel meer!

 

Benieuwd? Kom kijken tijdens de Bouwbeurs op zaterdag 31 januari tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

 

Sandra Vromans, Vromans Bouw, T: 013 518 1955 E: info@vromans.nu

Alphenseweg 1a Riel W: www.vromans.nu

 

De Kennismaker
 

kennismaker5 kennismaker5