Zondag 8 februari carnavalsmiddag verstandelijk gehandicapten

Door Henny van den Broek

Het inmiddels 34e  gehandicaptenbal Midden Brabant wordt gehouden vanaf 11.00 tot 18.00 uur in de sportzaal van  ontmoetingscentrum De Werft Huygenstraat 73 Kaatsheuvel. Vorig jaar kwamen ongeveer tweehonderd mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking met begeleiders af op dit feest waar ze ieder jaar weer naar uit zien.

 

Vorig jaar was de zaal gevuld met echte carnavalsvierders. De dansvloer was constant bezet met dansende en hossende mensen. Ook mensen in een rolstoel beleefden zichtbaar veel plezier aan het carnavalsfeest in De Werft. Ook dit jaar weer beloofd het programma een erg gezellige dag. Drumband Prins Maurits, presentator René van Wezel, William Burg, Thom Craane en Piet Reinieren maken er vast en zeker een onvergetelijk carnavalsfeest van.  Velen hebben zich al ingeschreven, ook om zelf een mooi carnavalsnummer te playbacken of te zingen in ‘The Voice of Brabant’! En wie als deze dag in de Raad van Elf wilt zitten, mag dat ook!

De deelnemers, die zich van te voren op moeten geven, zijn vanaf 11.00 uur  van harte welkom.  Een entreekaartje kost € 5,- per deelnemer, waarbij 6 consumptiebonnen, een lunch en een carnavalsmaaltijd (v.a. 16.30 uur)  zijn inbegrepen. Voor de begeleiding is de entree gratis.  Er is nog plaats voor enkele tientallen deelnemers met hun begeleiders. Zij kunnen zich opgeven via de website www.verstandelijkgehandicaptenmb.nl  of bij José Wijten:  josewijten@kpnplanet.nl , bel voor meer informatie : 06 - 5168 1126 .

De vrijwilligers en het bestuur van Stichting Verstandelijk Gehandicapten Midden Brabant hopen dat het net zo gezellig wordt als vorige keren en dat we iedereen weer zien op zondag 8 februari in de Werft. Het aanmeldingsformulier moet wel uiterlijk vóór 1 februari a.s. ingeleverd zijn.

gehandicapt gehandicapt