Jeugdschutters EMM succesvol

Zondag 25 januari vertrok onze jeugd, Max v Dijk, Storm Maas en Cristiaan Staps richting Ulvenhout voor hun eerste officiële wedstrijd. Na 2x3 proefpijlen begonnen ze om 10.00 met de wedstrijd van 30 tellende pijlen. Na de 30 pijlen was de uitslag als volgend

1e –Max met 246 punten

3e – storm met 197 punten

6e –Christiaan met 181 punten

Daarop volgden de kwartfinales, de beste acht werden hierbij uitgenodigd. Storm en Christiaan kwamen elkaar in de kwartfinale tegen. Het was een mooie strijd tussen deze twee, maar daar moet 1 winnaar uit komen. Christiaan won deze strijd met 6-2. Max won de kwartfinale met 6-0. Met een set (3 pijlen) kan je 2 punten winnen. Daarop volgende de ½ finale. Max won deze met 6-4 en Christiaan verloor met 6-2. Christiaan kon zich klaar maken voor de 3de en de 4de plaats en Max voor 1ste en 2de plaats. Christiaan won met 6-0 en haalde de bronzen plaats. Bij Max ging het wat moeilijker hij kwam met 4-0 achter. Maar hij herstelde zich goed en won 3 sets achter elkaar, dus met 6-4 heeft Max goud gewonnen

Uitslag:

1e Max v Dijk GOUD

3e Christiaan Staps BRONS

5e Storm Maas.

Gefeliciteerd jongens een mooie prestatie!!!!

Heeft u ook interesse in de handboogsport?

Kom vrijblijvend langs bij handboogvereniging EMM Riel. We zijn geopend op zondag van 11.00 uur tot 13.00 uur. En op donderdag van 20.00 uur tot 22.00 uur. Vol ons ook op facebook ; handboogvereniging EMM Of kijk op onze site EMM-RIEl.nl

Wilt u het al proberen? Op 14 maart organiseert EMM voor de 10de keer een try-out toernooi. Voor meer info mail even naar