LTC Goirle

ALV

Afgelopen vrijdag was het zover, het eerste echte club evenement van 2015, de Algemene Leden Vergadering. De opkomst was wat aan de lage kant, maar het was een goede vergadering waarin het financiële plaatje werd toegelicht, de werkzaamheden rondom baan 7 en 8 en de plannen voor de opslag bij het paviljoen. Ook is duidelijk dat het bestuur het komende jaar in wil zetten op verbetering van de externe communicatie, waarvoor Maarten Blommerde is aangetrokken als nieuw bestuurslid. Helaas moest er ook afscheid genomen worden van enkele bestuursleden. Kelly heeft zich jarenlang in het bestuur ingezet voor de jeugd maar heeft nu afscheid genomen van het bestuur. Gelukkig voor alle LTC kids blijft zij wel gewoon actief in de jeugdcommissie!

 

Ine Bedankt!

Een bijzondere vermelding verdient het afscheid van Ine Zengers, die na 11 jaar afscheid genomen heeft van het bestuur. Toen ik haar vroeg naar haar meest speciale herinneringen aan LTC noemde ze na even diep nadenken het jubileum jaar. Alle jaren bij LTC hebben mooie herinneringen, maar het jubileum jaar was toch wel echt een hoogtepunt. Bijvoorbeeld het persoonlijk uit gaan nodigen van Jan en Joke Tak en in het jubileumjaar was Ine zelf ook nog eens 25 jaar lid. Verder vertelt Ine dat je als secretaris eigenlijk een soort spil binnen de vereniging bent. Alles wat er gebeurt daar krijg je iets van mee. We zijn als vereniging heel erg blij dat Maud de Rooij deze taak nu op zich gaat nemen. En Ine, die blijven we gelukkig gewoon zien, want die blijft met hart en ziel aan onze vereniging verbonden en gaat lekker actief verder tennissen.

 

50 jaar lid!

Helaas kon de speciale jubilaris zelf niet aanwezig zijn bij de ALV, maar op deze manier willen we Resi Gebranda toch even extra in het zonnetje zetten. Want het is toch wel heel bijzonder dat zij al 50 jaar lid is van onze mooie vereniging!

 

Kampioenen

Het leuke aan heel het seizoen tennissen is niet alleen een heel jaar aan sportiviteit, maar ook het hele jaar door kampioenen! Ook nu kunnen we weer twee teams feliciteren met het behalen van het kampioenschap. Dames 1 op vrijdagavond sleepten afgelopen vrijdag het kampioenschap in de wacht, proficiat! Heren 1 op vrijdagmiddag werd vorige week vrijdag al kampioen. De heren spelen al jaren samen op het hoogste niveau, en promoveren kan dus niet, maar volgend jaar gaan ze gewoon weer voor de eerste plek! Maar wat voor de heren vooral belangrijk is, is de gezelligheid! In de poule zaten hele leuke tegenstanders, maar vooral onderling valt er heel wat te lachen!

 

Help!

Wie gaat ons helpen met de stukjes in het Goirles Belang? Ik ken niet iedereen, ben niet bij elke activiteit, en daardoor mis ik vast van alles dat eigenlijk in het Goirles Belang zou moeten. We zijn daarom op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te schrijven voor deze rubriek, de website, en allerlei andere communicatie-initiatieven die nog ontplooid gaan worden. Je kunt je melden via:

redactie@ltcgoirle.nl Maar ook eenmalige bijdragen zijn natuurlijk meer dan welkom! Iets leuks meegemaakt bij LTC? Mooie foto gemaakt? Een nieuwtje om te melden? Stuur het naar bovenstaand emailadres en wij zorgen dat het in het GB komt!

 

Agenda

Zondag 8 februari –  Carnavalstoernooi jeugd                                      

Zondag 15 maart –  Guiness Book op Recordsdag jeugd                                 

Zondag 15 maart –  Open Dag                              

Vrijdag 20 maart – Pasjesavond en Competitie papieren ophalen      

ltcfoto_1 ltcfoto_1
ltcfoto_2 ltcfoto_2
ltcfoto_3 ltcfoto_3
ltcfoto_4 ltcfoto_4
ltcfoto_5 ltcfoto_5