“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 21-1-2015

Johan Coolen Pico Art:
Kunst in alle vormen en maten


Met nummer 32 is hij een van de eerste leden van de Kennismaker. Hij maakte even een uitstapje naar Tilburg om zich nu weer definitief in Riel te vestigen. Met trots opent Johan Coolen zijn nieuwe atelier aan de Goorweg 4 in Riel. In een prachtige oude boerderij stelt hij alle kunstwerken en schilderijen van zijn bedrijf Pico Art & Trading tentoon.

“Meer dan twaalf jaar geleden werkte ik in China en daar besloot ik om samen met Miss Ping een bedrijf te starten in de verkoop van schilderijen en andere kunst. De bedrijfsnaam werd Pico, Pi van Ping en Co van Coolen. Een mooie samenwerking!” vertelt Johan Coolen. “Ping bedient de Aziatische markt en ik neem Europa voor mijn rekening. We leveren aan bedrijven, maar ook aan particulieren.”

Handgeschilderd
Bij Pico Art is alles mogelijk: je kunt onze schilderijen kopen in de webshop, maar ook een foto van jezelf, familielid of huisdier aanleveren. Deze foto zetten onze schilders in China vervolgens om in een prachtig, handgeschilderd kunstwerk. We leveren werk in alle soorten, maten en kleuren en de prijs is zeer betaalbaar. Weet je nog niet wat je in huis wilt hebben? Dan komen we graag bij je thuis langs voor advies. Samen kijken we naar de wand waar het schilderij komt te hangen, het interieur en het kleurgebruik in je woning. Daarna gaan we opzoek naar werk dat daar precies past.”

Van abstract tot realistisch
In zijn atelier in Riel spant Johan de doeken zelf. “Pico Art levert kunstwerken in alle stijlen: van abstract tot romantisch en realistisch. Mijn eigen smaak is ook erg breed. Ik houd van kunst in alle vormen en maten.” Benieuwd naar de kunstwerken? Maak een vrijblijvende afspraak en kom eens kijken!

Wist je dat…
… De levertijd van de schilderijen van Pico Art slechts drie weken is?

Wist je dat…
… Pico Art tijdens de jaarlijkse Kennismaker BBQ de aankleding verzorgd met prachtige schilderijen?


Johan Coolen, Pico Art T: 013 4683814 M:0620323390
E: jomaco@ziggo.nl W: www.picoart.nl

De Kennismaker