Bedevaart naar Lourdes per bus, trein of vliegtuig

Wilt U in 2015 ook met ons mee naar Lourdes!! De Lourdesgroep Bisdom ‘s-Hertogenbosch organiseert in samenwerking met de Stichting Organisatie Limburgse Bedevaarten een bus- treinreis naar Lourdes. De busreis is van 1 t/m 9 juni 2015.
Vertrek vanuit Oisterwijk en Rosmalen (en misschien nog een andere opstapplaats). De reis wordt verzorgd door een reisleidster en 2 medewerkers van de Lourdesgroep. Er gaat ook een pastoraal medewerker mee. Een prachtige reis door het mooie Frankrijk. Onderweg worden mooie plaatsen bezocht, o.a. Reims, Nevers en Rocamadour.


De treinreis is van 31 augustus t/m 7 september 2015. De trein vertrekt uit Maastricht. Vanuit Den Bosch gaan we met een touringcar naar het station in Maastricht. De pelgrims die met het vliegtuig gaan kunnen in Lourdes in hetzelfde hotel logeren als de bus- en treinreizigers. Het vliegtuig vertrekt vanaf vliegveld Eindhoven. Met de trein kunnen ook mensen mee die hulp nodig hebben bij het dragen van de koffers en eventueel een rolstoel nodig hebben in Lourdes. Tevens wordt U van harte uitgenodigd voor de Informatie bijeenkomst. Op deze middag kunt U alles te weten komen over de reizen. Er wordt dmv een powerpoint-presentatie, informatie gegeven over de reis, het leven van Bernadette en de bedevaartplaats Lourdes.

U bent welkom op:
Zondag 25 januari 2015
Locatie: Kelderzaal van de Joannes Parochie
Adres: de Lind 52 in Oisterwijk Ingang Peperstraat, achter de kerk. Er is een lift aanwezig. Aanvang: 14.00 uur.
Wilt U iets meer weten over deze reizen vraag dan de uitgebreide informatie aan bij; Joke Hoekman tel. 013-5216701 GSM 06-42347729 of bij Peter van den Brand tel. 073-5217679

Veel informatie kunt U vinden op onze website:
www.lourdesgroepbisdomshertogenbosch.nl