Prijswinnaars van derde trekking bekend!

‘In Centrum Goirle…daar blijf je plakken!’

De derde prijstrekking van de najaars-spaaractie in Centrum Goirle vond op dinsdag 16 december plaats bij Mooie Dingen. Deze prijstrekking kende meer dan 50 prijswinnaars.

Maar liefst 9500 volle spaarkaarten zijn ingeleverd.
De trekking werd gedaan door toevallige passanten Piet Jonkers en Ben Kruijssen. Zij werkten spontaan mee en trokken ‘blind’ samen 54 kaarten uit de cm’s dikke laag ingeleverde spaarkaarten.

De prijswinnaars van deze week
Els Schellekens werkt aan de receptie van De Guldenakker en kon even tijd maken voor de prijsuitreiking. Ze was erg verrast. “Ik doe eigenlijk altijd mee aan dit soort leuke acties, kom bij alle winkels dus ook het sparen van verschillende kleuren is niet moeilijk”, zo vertelt Els. Zelfs passerende bewoners van Guldenakker en activiteitenbegeleidster Elly uitten hun genoegen, omdat Els het echt verdient.

Ze vertelden over de altijd vriendelijk, gulle lach en het praatje voor de mensen en bezoekers. “Ik doe dit werk al bijna 25 jaar met veel plezier”, zo vertelt Els. Behalve met de mensen die zorg nodig hebben, heeft ze ook iets met de winkeliers in Centrum Goirle. Bij ‘haar evenement’, de tombola op de Guldendag klopt ze nooit tevergeefs aan bij de winkels. “Dit wordt enorm gewaardeerd door veel bewoners en Goirlenaren”, zo stelt Els. Zo is zelfs de mooie kerststal mede door de winkeliers mogelijk gemaakt.

Marian Hendrikx kreeg uit handen van Paul Brands voor € 100,- aan Centrum Goirle Cadeaubonnen. Haar besteding: “Nu het geluk mij toch toelacht, denk ik dit te investeren in Nieuwjaarsloten…even doorzetten dus!”. Als dat het niet wordt, dan gaan de cadeaubonnen besteed worden aan een leuk stukje kleding. Angela Beijers was blij met haar Cadeaupakket voor vrouwen, welke beschikbaar gesteld is door Drogisterij en Parfumerie Angèle Vekemans / Pour Vous.

Zowel Marian als Angela vertellen dat ze voor zowel dagelijkse boodschappen als voor andere producten en mode goed terecht kunnen in Goirle. “Voldoende parkeerplaats, keuze genoeg. Daarbij is het sowieso goed wonen in Goirle. Hier in Goirle heb je de rust van een dorp en de drukte in de stad kan je op korte afstand opzoeken”, zo is haar mening.

Paul Brands als ondernemer in de ‘versbranche’ vindt het fijn ondernemen in Centrum Goirle. Het spreekt hem aan, dat er korte lijntjes zijn en dat hij daarom gemakkelijk en snel kan reageren op actualiteiten. “Het is in Goirle ‘dankbaar’ ondernemen”, zo vertelt Paul. Vanuit zijn bedrijf sponsort Paul ca. 40 activiteiten en verenigingen per jaar, vaak ook achter de schermen. “Als Tilburger werk ik inmiddels 28 jaar hier in Goirle en vanuit betrokkenheid vind ik het fijn om dit te doen.”, aldus Paul.

De wensen voor 2015
De prijswinnaars overviel ik met de vraag: “Wat is jullie wens voor 2015 als je naar je directe omgeving kijkt?” Els Schellekens: “De zorg voor de mensen moet wel goed blijven. De bezuinigingen treffen onze bewoners té vaak!” Zo brengt Marian in: “Ik hoop dat Goirle ‘Goirle’ blijft. Een zelfstandige gemeente, die de juiste beslissingen kan nemen voor de eigen inwoners”. Angela zit op dezelfde lijn: “Inderdaad, het moet leuk en ‘dorps’ blijven hier. De vele activiteiten moeten blijven en het is hartstikke fijn, dat het winkelpersoneel je gewoon kent!”

Fijne feestdagen en een goed 2015 toegewenst
Vanuit het Centrummanagement kijken we terug op een actief en bewogen 2014. Er is hard gewerkt om klanten optimaal van dienst te zijn en om regelmatig iets terug te doen voor hun klanten en inwoners van Goirle en omgeving. De activiteiten waren leuk en goed bezocht; het weer ons goed gezind. We hopen dat dit gewaardeerd wordt. We hopen dat deze investeringen zich terugbetalen in klandizie richting de winkels in Goirle. Belangrijk in tijden, dat de detailhandel, dienstverlening en horeca het moeilijk heeft. Ik heb een tip voor u: mocht u tóch via een website willen bestellen, kijk dan ook eens naar de sites van uw eigen lokale winkels! Digitaal en lokaal in één!!

Mijn en onze persoonlijke wensen zijn waarschijnlijk niet zo anders als die van u. Een goede gezondheid, liefde en vriendschap, een stukje waardering voor hetgeen je doet en…een gezellige en goede leefomgeving. Lang niet overal heb je als individu invloed op, maar op je leefomgeving wel! Behandel een ander zo je zelf behandeld wilt worden, doe vrijwilligerswerk of mantelzorg, blijf elkaar ontmoeten bij de club of in het dorp, steek waar mogelijk je handen uit de mouwen…en…ja daar komt ie….zorg dat Goirle ‘Goirle’ blijft. Een dorp met winkels die kunnen blijven bestaan vanwege hun goede producten, service en vanzelfsprekend…uw klandizie! Dat laatste is superbelangrijk voor het in standhouden van veel dat u lief is.
Namens de winkels en zaken in Centrum Goirle wens ik u fijne feestdagen toe en een goed 2015!

Wim Aussems - Centrummanager
Centrummanager Wim Aussems overhandigt aan Els Schellekens voor € 250,- aan Cadeaubonnen Centrum Goi Centrummanager Wim Aussems overhandigt aan Els Schellekens voor € 250,- aan Cadeaubonnen Centrum Goi
Angèle Spijkers feliciteert Angela Beijers (3e prijs) en Paul Brands feliciteert Marian Hendriks (2e Angèle Spijkers feliciteert Angela Beijers (3e prijs) en Paul Brands feliciteert Marian Hendriks (2e