“Aangenaam kennis te maken…”

“Aangenaam kennis te maken…”

Robin Murray “Vita Nuovo”:

Wonen in een gepast interieur voelt beter !


Het is goed toeven in Goirle, mooie natuur, een rijk verenigingsleven en goed bedeeld voor het winkelend publiek. Kortom ruim voldoende ingrediënten voor Robin Murray om hier neer te strijken. Sinds enkele weken runt zij daar de woonwinkel & interieuradvies Vita Nuovo aan de Tilburgseweg 15. De smaakvol ingerichte winkel waar Robin met haar negentien lentes als jongste lid van de ondernemersvereniging De Kennismaker de scepter zwaait, is als woonwinkel annex interieuradvies een primeur voor Goirle. Vita Nuovo ademt een prettig sfeer uit en is absoluut een verrijking voor de regio.

Robin, is afgestudeerd als interieuradviseur, ze is erg ondernemend, doet graag aan sport, maar wil vooral met haar kennis en creativiteit het leven in als kleine zelfstandige.
“Ja, samen met mijn moeder waren we al een tijdje zoekende naar een woon-winkel in een groot Brabants dorp. Toen we dit pand hadden bekeken, leek het alsof een mooie droom werkelijkheid werd. Het authentieke woon-winkel-huis, was precies wat ik bedoelde! En ja, ik ben apetrots en dankbaar dat ik deze kans krijg. Al ben ik nog maar een paar weken open, de klik met de Goirlese bevolking is nadrukkelijk en hoopgevend. Ik vind het erg leuk dat ik al verschillende zelf ontworpen woonaccessoires verkocht heb”

Sfeervolle winkel met veel ideeën voor een mooi Kerstcadeau
In de woonwinkel van Vita Nuovo, zijn talrijke natuurproducten geëtaleerd. Robin is zeer milieu bewust en wil dit ook in haar assortiment uitdragen met exclusieve meubeltjes en dito woonaccessoires. Een ander specialiteit is de diversiteit van cadeau-artikelen om tijdens de Kerst mensen aangenaam te verrassen. Kandelaren,waxine-houders, votive,plaids, kussens, vazen, tassen, sjaals en nog veel meer. Maar ook heeft Robin zich bekwaamd op het gebied van meubilair, zoals leuke tafeltjes en kastjes. Door de laagdrempelige toegankelijkheid en gastvrije ontvangst, is het zeer de moeite waard om een kijkje te gaan nemen bij de woonwinkel Vita Nuovo.

Interieuradvies
Robin is gediplomeerd en gepassioneerd in het geven van een breedschalig interieuradvies. Na goed overleg mag de klant maat-en vakwerk verwachten, als het gaat om 3D-tekeningen, plattegronden, moodboard, sfeerbeelden en kleuradvies. Robin Murray van Vita Nuovo nodigt u van harte uit een kijkje te komen nemen in haar mooie winkel, want zo weet ze; “Wonen in een gepast interieur voelt beter!”

Info: Vita Nuovo woonwinkel & interieuradvies
Tel. 06 26 86 07 30;
E vitanuovo@icloud.com

De Kennismaker