Stevig Stappen

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is in de wintermaanden een betoverende omgeving, rijk aan landschappen. Alles lijkt stil en verlaten maar niets is minder waar! Ontdek het zelf en wandel mee op zondag 28 december onder leiding van een gids van het park. De tocht start om 10.00 uur bij Café Het Galgenwiel in Waalwijk.

Traditiegetrouw sluit het nationaal park het jaar af met een stevige, vier uur durende wandeling. Samen met een gids loop je een route, die langs de afwisselende landschappen van het park voert: Plantloon, het stuifzand, de heide, het bos, het leefgebied van de das en de eeuwenoude eiken die zogenaamde groene forten vormen.

Stevig Stappen
Gedurende de wintermaanden is het genieten van de rust en ruimte die het nationaal park biedt. Bijna alle facetten van het gebied zullen de revue passeren. Om deze in één keer te kunnen bekijken, zal de afstand die wordt afgelegd groter zijn dan gebruikelijk. De tocht is daarom vooral bedoeld voor mensen die eens lekker door willen lopen en minder geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Kosten en aanmelden
Kosten van deelname zijn €5,- voor volwassen en €2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Graag gepast betalen bij de gids op locatie. Deelnameplaatsen zijn beperkt! Reserveer uw plaats via np-deloonseendrunenseduinen.nl > activiteitenoverzicht. Honden mogen helaas niet mee. De wandeling is niet geschikt voor buggy’s of mensen die slecht ter been zijn.

Andere excursies
Door het jaar heen vinden excursies plaats onder leiding van gidsen van het nationaal park. Nieuwsgierig geworden?
Neem een kijkje op np-deloonseendrunenseduinen.nl > activiteitenoverzicht.