LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

Gezamenlijke jaarafsluiting recreanten teams; Flats van Boeschoten weer op dreef!
Bij MHC Goirle zijn drie recreantenteams actief: Recreanten A, B, C die respectievelijk op maandagavond en op woensdagavond trainen of spelen. Naar aanleiding van de zeer gezellige jaarafsluitingen van voorgaande jaren werd onlangs het initiatief genomen om ook dit jaar weer gezamenlijk af te sluiten met een gezellige borrel na gedane hockeyarbeid. Uit de diverse ‘derde helft’ potjes van de teams werd wat geld vrijgemaakt voor lekker hapjes en drankjes. Er vond allereerst een ‘drieluik’ plaats tussen de verschillende recreantenteams dat door Recreanten A overtuigend werd gewonnen.

En evenals voorgaande jaren verzorgde Mike Suijs als Flats van Boeschoten wederom een meesterlijke act die ons gezellige hockeygebeuren op recreatief nivo weer even in het juiste perspectief plaatste. Dit wordt echte een traditie! We willen de druk niet opvoeren Flats maar we verwachten ook voor volgend jaar weer een echte eigen MHC oudejaarsconference.

Het werd een hartstikke sportieve en gezellige avond met een cabaretvoorstelling op de koop toe. Wat wil je nog meer?

Nieuwjaarsreceptie 11 januari 2015
Het bestuur wenst via deze weg alle leden van MHC Goirle, al onze sponsoren, de Vrienden van MHC Goirle, onze trouwe supporters en onze vrijwilligers een goed en gezond 2015 toe. Wij hopen op vele sportieve hoogtepunten in het nieuwe jaar, maar vooral weer heel veel plezier op het hockeyveld.
Graag wil het bestuur persoonlijk, tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie met haar leden, en alle intern- en externe betrokkenen een glas heffen op een succesvol, respectvol en sportief 2015 met vele mooie sportmomenten!
We hopen velen van jullie te mogen begroeten om met elkaar het nieuwe sportjaar feestelijk in te luiden! Zondag 11 januari ben je vanaf 18.00 van harte welkom.